Žijem v štáte, v ktorom je človek za menej ako nič
19 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Pre vládu, ak nie ste nebodaj volič jednej z jej materských strán, ste iba akýsi apendix, obťažujúci, zavadzajúci, prekážajúci, zbytočne drahý a otravne protivný, lebo máte iné názory, ako strana z najsvätejších. A jej polobohovia, ak nie priam samozvaní bohovia. Pre parlament sme nič a pre prezidentku, ak nevolíme progresívcov, sme to, čo už som písal o vláde.

Aby som to dotiahol, tak pre médiá hlavného prúdu ak nie sme za to, za čo má z progresívnych nariadení byť podľa nich prezidentka, sme v najlepšom prípade „čudní“, obvykle však sprostí, dezinformační, konšpirační a nehodní volebného práva. Nijak ma to nevyvádza z miery, ak som pre mainstream nula len preto, že mám svoj názor a nie ten, ktorý on tlačí do verejnosti ako kapustu do suda, navyše s neumytými nohami a dosť páchnucimi ústami. Potom je však pre mňa mainstream rovný dvom nulám. Prečo trocháriť?

Krivyj Rih

Práve počúvam zo správ – našich – vraj Krivij Rih. V médiách hlavnej mediálnej tuposti už dávno nenájdete Kyjev, ale iby Kijiv. Ale letenky stále ponúkajú do Lodnýna a nie do Londona a spravodajstvo z Bruselu je stále spravodajstvo z Bruselu, nie z Bruxellesu, prípadne tak všedeprítomného anglického Brusselsu. Logika demagógov je neprebádaná jaskyňa so svojimi prekvapivými hlbočinami a zrádnymi tunelmi mainstreamového „lvnímania sveta“. Chápete? Dneper už neexistuje, dnes je Dnipro, ale Temža už nemusí byť Thames, je to stále Temža. možno nejaká vojnička by ten status quo zmenila. Jazykový zákon, samozrejme nikoho nezaujíma, veď zákony sú iba pre dezolátov a opice, nie? A spisovná slovenčina rozhodne nepatrí medzi „atomfky“ mnohých politikov, zjavne z obmedzenej neznalosti a tak trochu aj z ignorantstva, veď kto ma bude k niečomu nútiť? Naopak, ja som tu od toho, aby som všetkých nútil do mojich výplodov chorého mozgu – viď povinné špáranie sa v nosoch a v iných telesných otvoroch.

Umelá inteligencia

Nikde som v poslednom čase nevidel toľko článkov o umelej inteligencii, ako v samozvanej vlajkovej plti slovenského mainstreamu. Že by túžba aspoň po nejakej? Keď človek nemá nohy, zídu sa umelé, keď nemá dlane, zídu sa umelé, keď nemá mozog, zíde sa umelý? Diplomovky už nebude treba kupovať, napíše vám ich umelá inteligencia, školské práce a testy za vás spraví umelá inteligencia, ešte aj Karla Gotta najnovšie naspievala umelá inteligencia, hurá, návrat do jurského parku medzi dinosarov. Boli sprostí ako tága, ale zas, akí veľkí a akí mocní! Aj voličov progresívcov naprogramuje nejaká umelá inteligencia, veď veľa tej prirodzenej vo svojich fetišoch naozaj nejak nemajú. A v tom najhlavnejšom je jej akosi najmenej. Inak, každý hovorí najčastejšie o tom, čo mu chýba a ani umelá inteligencia nie je výnimka.

Vynálezca Ódor

Hoci bolo vopred zjavné, že dôveru v parlamente nezíska, ani keď by sa nám prezidentka naklonovala a to hneď niekoľkonásobne, predsa len mu už do jeho krátkej vládnucej histórie treba jeden vynález pripísať k večnému bezvýhradnému dobru. Ako prvý totiž vynašiel účinný recept na Matoviča. Účinnejší, ako kazajka či repelent. Je ním ignorácia. Bežna prax progresívcov – ignorovať všetko a každého, kto nie je ako oni.

P.S.

Demagógovia všetkých krajín spojte sa, na večné časy a nikdy inak! Nech žije svetový mier!

„De Neverov debatný zákon: Výsledkom dvoch monológov ešte nemusí byť dialóg.“ — Murphyho zákon. (Kam sa hrabú dva Murphyho monológy na jedno Slovensko!)

Vraj nenávidená prezidentka, no a čo tak nenávidiaca prezidentka?
Pani Čaputá sa láskavo rozhodla nám vraj možno zajtra oznámiť, či bude kandidovať opäť, alebo nie. Má dôveru 34 percent, to je primát (tá dôvera), žiaden z doterajších slovenských prezidentov po štyroch rokoch z piatich tak hlboko neklesol.... Čítať ďalej
18 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme