Robert Fico komentuje vyjadrenia lídrov strán: CHALANI, ŠAK UŽ NEBLBNITE!
19 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

CHALANI, KĽUD! ĽUDIA VÁM POVEDIA, ČO MÁTE PO VOĽBÁCH ROBIŤ. Takto reagoval na sociálnej sieti líder Smeru-SSD Robert Fico na lídrov strán. Zhrnul ich výroky počas víkendu na tému kto s kým áno a kto s kým nie do dvoch slov: Chalani, neblbnite! Parafrázuje starý vtip, keď za lekárom príde pár, že nevedia otehotnieť, hoci už vyskúšali všetko. Lekár sa na nich pozrie a povie: “Chalani, neblbnite!”

Nekrič hop, kým nepreskočíš

Fico povyberal a parodoval niektoré najzaujímavejšie víkendové výroky a začal hneď z kraja - lídrom Hlasu: "Pellegrini: „Pôjdem do vlády s tým, ale bez neho a s tým. Ak tam bude aj tento, tak neviem.“"

A pokračoval s Progresívnym Slovenskom, Sme rodina a KDH. "Šimečka: „Nepôjdem s tým, ani tým, lebo som najsuper na svete!“ Kollár: „Som vzdelaný a zásadový. Do volieb nepôjdem s nikým, po voľbám s každým, len nech som vo vláde!“ Majerský z KDH: „Toto sú naše červené čiary. Ak pôjde o možnosť vytlačiť SMER, tak nebudú existovať!“"

Ján Čarnogurský - HANBA KDH!
"Ak by došlo k tomu, za čo hlasovali slovenskí europoslanci vrátane dvojice za KDH, znamenalo by to, že aj Slovensko sa stane účastníkom vojny proti Rusku a legitímnym cieľom jeho rakiet. Toto hlasovanie prezrádza, že KDH už prijalo hodnoty... Čítať ďalej
19 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Výsledky volieb neurčujú politici ale ľudia!

Podľa Fica je to len folklór “demokratickej” časti strán, ktoré pred voľbami zdôrazňujú, čo ich spája - boj proti Ficovi. No po voľbách občanom iba ukážu, na čom sa nezhodnú, a toho je viac než dosť. Zhodnúť na štýle vlády bude pre ne ťažšie, než pre homosexuálny pár otehotnieť. 

Fico pripomína, čo si málokedy uvedomujú aj politici, že nie sú to politické strany, kto drží v rukách notový záznam, nie sú to ich predsedovia, kto má v ruke taktovku, sú to voliči. A ak to tak nie je, ľudia si to vo voľbách vynútia. V týchto už určite.

"Vážení priatelia, neberte citáty s úplnou presnosťou. Ale takto nejako sa dnes vyjadrovali predsedovia strán. Takže si zoberiem do úst výrok lekára a odkazujem im: „Chalani, šak už neblbnite!“ Veď to nie ste Vy, ktorí budú rozhodovať 30. septembra. Tak si počkajte, nenadúvajte sa ako moriaci, ľudia presne vedia, čo chcú. A Vašou povinnosťou je ich poslúchať," uzavrel opozičný líder, ktorého strana momentálne v prieskumoch vedie.

Mimovládkam akosi dochádzajú nominanti - Kiska, Heger, Čaputová
"Prezidentka Čaputová stojí na čele celej generácie politikov, ktorí napriek podpore médií a mimovládok zlyhali na plnej čiare." Konštatuje na sieti predseda SMERU - SSD Robert Fico. "Mimovládkam akosi dochádzajú nominanti - Kiska, Heger,... Čítať ďalej
18 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik