Mimovládkam akosi dochádzajú nominanti - Kiska, Heger, Čaputová
18 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

"Prezidentka Čaputová stojí na čele celej generácie politikov, ktorí napriek podpore médií a mimovládok zlyhali na plnej čiare." Konštatuje na sieti predseda SMERU - SSD Robert Fico.

"Mimovládkam akosi dochádzajú nominanti - Kiska, Heger, Čaputová…, lebo život sám odhaľuje ich nepripravenosť a neschopnosť."

Absurdnosti Matoviča, Hegera, Kollára a Remišovej

"Vraj iný názor SMERu - SSD počas Covidu je to, čo spôsobilo, že počas ich riadenia boja s pandémiou máme na Slovensku 20 tisíc zbytočných obetí. Áno, absurdné, ale toto sú schopní povedať Matovič, Heger, Kollár a aj Remišová, lebo ich médiá naučili, že zaklínadlo "lebo Smer " sa dá použiť na všetko. NEDÁ!"

Boli tu tí najneschopnejší z neschopných

"Slováci už nepotrebujú ďalšie dôkazy, ktoré by potvrdzovali, že sme pri moci mali tú najneschopnejšiu generáciu liberálnych a progresívnych politikov, ktorí pohŕdali človekom a jeho starosťami. My už pozeráme dopredu a myslíme na to, čo bude po voľbách a dávame na stôl riešenia, ako sa popasovať so zdražovaním, neúnosnými splátkami hypoték a ako zabrániť prepadnutiu miliardy z eurofondov." Píše ďalehj Robert Fico. 

SMER si už upratal

"Žiadne plané sľuby, ani vyplakávanie, že sa niečo nedá a za všetko môže niekto iný. My vieme, kde sme robili chyby, kde sme boli pápežskejší ako pápež a kedy sme zbytočne počúvali médiá. Dnes máme upratané, presne vieme, čo chceme pre Slovensko a ako to dosiahneme. A nejaké kuvičie hlasy z médií alebo stroskotaných politikov nás už nevyrušia. Vždy sme sa opierali len o vlastné schopnosti a možnosti a ten večný súboj s médiami a celou sieťou mimovládok na Slovensku nás tak vytrénoval, že ešte sme neboli tak pripravení pre Slovensko ako teraz. Končí svoj status Robert Fico.

Tipujte, ako rozhodnú o Čaputovej znovukandidatúre
"Myslím, že Čaputová robí s oznámením kandidatúry drahoty len preto, aby ju médiá presviedčali. Aby o nej vypisovali, aká je úžasná, potrebná..." Píše na sociálnej sieti europoslanec a predseda Republiky Milan Uhrík. "A aby sa postavila bokom od... Čítať ďalej
18 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik