Kyjev: Čo tam po vojne, keď je horúco... (VIDEO)
19 | 06 | 2023 I Milan Laca

V Kyjeve ľudia napriek zákazu plávajú a opaľujú sa na plážach. 

V nedeľu 18. júna sa objavili fotografie a videá zo situácie na jednej z pláží v Kyjeve. Napriek zákazu úradov je na brehu aj vo vode pomerne veľa dovolenkárov, informuje Strana.ua. Na záberoch vidieť, že ľudia sa aj napriek zákazu plážovej sezóny kúpu a opaľujú. Telegram: https://t.me/stranaua/110362?single

Zákaz

Tento rok sa Rada obrany v Kyjeve rozhodla neotvoriť plážovú sezónu, pretože na brehoch nie sú žiadne prístrešky pre prípad poplachu pri nálete. V prípade náletu sa dôrazne odporúča prísne dodržiavať bezpečnostné pokyny a okamžite sa ukryť. Štátna správa mesta Kyjev navyše pripomenula  zákaz návštev lesných oblastí, kde sa vykonáva odmínovanie a vyhľadávanie výbušných predmetov. Počas stanného práva je zakázaná plavba riečnych, malých, športových plavidiel, vodných skútrov a zábavných zariadení na vodných plochách.

Letná pohoda pri vode

Zmeny v doprave

Pripomeňme, že v Kyjeve zmenili od 22. mája aj premávku verejnej dopravy počas náletu. Cestujúcich odvezú k najbližšiemu úkrytu a nie k najbližšej zastávke, ako to bolo doteraz.

Odvážny maďarský minister obrany pripomenul neslušnosť Kyjevu
Odvážny maďarský minister obrany pripomenul neslušnosť Kyjevu. Ide o ukrajinský nacionalizmus. A preto je podľa člena vlády Maďarska "členstvo Ukrajiny v NATO nemožné". Na summite ministrov obrany členských krajín NATO v Bruseli to uviedol maďarský... Čítať ďalej
18 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme