VERČA NESKLAMALA! Keď sa v telke objaví Remišová...
19 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

KEĎ SA V TELKE OBJAVÍ REMIŠOVÁ, SLOVÁKOM TO TRHÁ MOZGY! Robert Fico išiel na RTVS ako motorová píla. S humorom, nadhľadom, štátnicky a vecne. Remišová tam vrieskala ako hysterka z trhoviska a on sa na nej výborne zabával - Verča nesklamala, ešte teraz mám kŕče z toho, ako som sa nasmial. Takto si zgustol na diskusnej relácii RTVS O 5 minút 12 podpredseda strany Smer-SSD Ľuboš Blaha na sociálnej sieti.

Slovensko plakalo od smiechu

"V jednom momente, keď Veronika blúznila o tom, aké nízke hypotéky dnes ľudia platia, Robert Fico reálne prepukol v smiech. A celé Slovensko s ním. Remišová tam mávala výkresíkmi, ako sa na Slovensku super žije. A Robert Fico ju spláchol jednou vetou - a preto, že ste taká skvelá, vás volí krásne 1 percento," smeje sa z výkonu Remišovej opozičný poslanec.

Podľa Blahu najlepšie bolo, ako sa Fica snažil Makara prerušiť, keď hovoril pravdu o pandémii - ako vláda ničila ľudské práva, ako prenasledovali nezaočkovaných, ako tu robili kšefty a kradli ako straky. "Robert Fico to povedal na plné ústa - máme právo na vlastný názor. A to, čo počas pandémie napáchal Matovič so Sulíkom, Čaputovou a Remišovou musí byť vyšetrené - po zločine musí prísť trest."

Osobitne vtipné podľa Blahu bolo, keď Remišová v téme hypoték začala vyťahovať Ukrajinu - to už nevydržal ani Makara a nesmelo sa jej spýtal, ako to súvisí s úrokmi a bankami. 

PRIESKUM! Ktoré strany môžu doplatiť na váhavého voliča!
Exkluzívny prieskum pre reláciu Na telo TV Markíza uskutočnila agentúra FOCUS v dňoch od 24. mája do 31. mája 2023 formou osobných rozhovorov. Výberovú vzorku tvorilo 1012 respondentov. Agentúra sa respondentov pýtala, koho by volili, ak by boli... Čítať ďalej
18 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová

Nad sily bábkoherečky

"Remišovej prepadne niekoľko miliárd na eurofondoch - takto to dopadne, keď sa významných a odborných štátnych funkcií zmocnia bábkoherečky. Riadiť eurofondy, to nie je to isté, ako si na paprčky navliecť bábušky Pá a Pí. Verča, Verča, si dopadla. Už si z Teba robí srandu aj Sulík. Šialené je, že na eurofondoch sa kradlo ako bágrom. Vlčan z OĽaNO si prihral 1,4 milióna od kamoša Budaja. A Remišová to kryla. Aj s Čaputovou," konštatuje Blaha.

Robert Fico podľa smeráka ponúkol jasné riešenia - pomoc ľuďom s hypotékami, zastavenie zdražovania, právo na hotovosť v ústave a tak ďalej. "Už konečne treba skrotiť nenažraté banky a urobiť v štáte poriadok. Táto pravicová vláda pomáhala bankám, my budeme pomáhať ľuďom. Fico opäť ukázal, že Slovensko potrebuje kompetentnú a profesionálnu vládu, nie zmätkárov a humoristov ako Remišová, ktorá úspešne urobila zo strany Za ľudí stranu Bez ľudí," upozornil Blaha.

Fico, Remišová, zdroj: screenshot RTVS

Berme to z toho lepšieho hľadiska - aspoň sme sa schuti nasmiali. "Veronika, Veronika, takáto hanba - bolo Ti to treba?," uzavrel Blaha.

Peter Balík sa stal ministrom investícií v čase, keď Slovensko musí vyčerpať miliardy z končiacich eurofondov a zároveň vyhlásiť výzvy za 6 miliárd eur, ktoré sľúbila Veronika Remišová. "Zázraky robiť neviem," povedal v rozhovore. Remišová sa ohradila, že jej ministerstvo splnilo plán na 120% a nový minister v tom, že eurofondy sa jej nepodarilo vyčerpať, klame alebo zavádza.

Mimovládkam akosi dochádzajú nominanti - Kiska, Heger, Čaputová
"Prezidentka Čaputová stojí na čele celej generácie politikov, ktorí napriek podpore médií a mimovládok zlyhali na plnej čiare." Konštatuje na sieti predseda SMERU - SSD Robert Fico. "Mimovládkam akosi dochádzajú nominanti - Kiska, Heger,... Čítať ďalej
18 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik