Andrej Danko zotrel Jaroslava Naďa! (VIDEO)
18 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová

Ostrý duel Andreja Danka, predsedu strany SNS a exministra obrany Jaroslava Naďa, člena strany Demokrati, ktorý opustil stranu OĽaNO bol aj o tom, ako Matovič odkázal Naďovi, že má držať hubu. Danko sa Naďa v relácii okrem iného opýtal, či takáto komunikácia medzi nimi má byť cesta pre Slovensko.

Novinári majú básnické črevo. Nadnášajú veci, ktoré nikto nikdy nepovedal, uviedol Andrej Danko v relácii denníka Nový Čas, kde sa stretol s exministrom obrany Jaroslavom Naďom.

Danko sa vyjadril k situácii na Ukrajine

"Hovorím ako človek, ktorý pozná tieto oblasti, že Ukrajina je pre nás veľké dobrodružstvo, bezpečnostné riziko, že ten problém nie je malý, že Ruská federácia je obrovská veľmoc a že ten problém, ktorý je medzi nimi, by mali vyriešiť. Ja stále hovorím, že Ukrajina je pre nás z hľadiska záväzkov cudzí štát. Povedzte mi jednu jedinú zmluvu, ktorá ná zaväzuje pomáhať Ukrajine," uviedol Danko v relácii.

"Povedzte mi, či to nie je riziko, kde členské štáty NATO vstupujú do týchto problémov. Veď už tu máme skúsenosti s dobrodružstvom iných štátov. Či to bol Afganistan, či to bol Cyprus, keď ich Turci napadli. Toto nie je riešienie," dodal Danko.

"Výkriky bratislavskej kaviarne, pomáhajme, dodávajme, zbierajme sa na tank, nie sú srandy," myslí si Andrej Danko.

"A ja hovorím o tom, že nielen ja,ale aj samotný Naď cíti bezpečnostné riziko," zdôraznil predseda strany SNS.

"Pomáhajme im humanitárne, nech sa z toho nerobí biznis, je to veľký zbrojárky biznis, nech sa neohrozuje Európska únia. Pozrite si mapu, aký fliačik je Slovensko oproti Ruskej federácii. Firmy tam ostali, aj nemecké, aj americké, aj iné, iba nás tlačia, aby sme dodržiavali sankcie," uviedol tiež Danko.

Danko vo svojom vstupe tiež požiadal Naďa, aby zvážoval slová.

"Zvážte pán Naď obviňovanie a slová. Najľahšie je vyvolávať konflikt. A keď sa budeme len hádať, vytĺkať poltiické body, tak dopadneme tak, ako ste dopadli vy," povedal Andrej Danko.

"Váš priateľ Matovič povedal, že ste mali držať hubu, ak ste nemali informácie o tom, kto berie peniaze na volebnú kampaň,aby SMER údajne vyhral voľby," povedal Danko, Naďovi.

Naď reagoval:

"On nech si hvoorí čo chce, mne je úplne jedno, čo hovorí Igor".

VIDEO:

Naď reagoval aj na sociálnej sieti, kde zhejtoval Andrea Danka

"Malá sonda do duše Andreja Danka nesmie nechať demokratickú časť spoločnosti na pochybách, čo tu hrozí v prípade návratu síl minulosti, ktoré Slovensko takmer vytrhli zo spoločnosti civilizovaných krajín. A Demokrati sú tu aj preto, aby so Zlom a Nenávisťou zviedli v septembrových voľbách tvrdý boj. Spoločne to zvládneme," reagoval exminister obrany Jaroslav Naď.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik