Žiaci VYPÍSKALI video propagujúce LGBT ideológiu
18 | 06 | 2023 I Ladislav Kováčik

V jednej z kalifornských škôl sa žiakom nepáčilo video s LGBT tematikou. Zareagovali naň vypískaním.

Ľudia hlásiaci sa k tzv. LGBT komunite považujú jún za svoj mesiac.

V angličtine je známy ako „LGBT Pride Month“. Jún je oslavovaný na počesť nepokojov v Stonewalle v roku 1969, kedy polícia v New Yorku zaútočila na gay klub. To následne viedlo k niekoľkodňovým protestom a násilným stretom s políciou.

Washington Examiner informoval, že mesiac LGBT komunity si chcela uctiť aj americká škola Edison High School v Kalifornii.

Skupinka študentov tu natočila video, ktoré má propagovať „jednotnú lásku naprieč všetkými ľuďmi a pohlaviami“.

Učiteľka pustila video žiakom počas vyučovania, avšak tí preň nemali vôbec pochopenie. Žiaci video vypískali, načo učiteľka zareagovala vyhrážkou, že ak neprestanú, nechá ich všetkých po škole.

Video aj správanie učiteľky vyvolali u mnohých rodičov pobúrenie.

(652) Edison High School Gay Propaganda Movie - YouTube

Pred inou školou v Kalifornii - v Los Angeles - dokonca kvôli LGBT problematike došlo k fyzickej potýčke. Stalo sa tak pred zasadnutím správnej rady Glendale Unified School District, na ktorom sa preberalo, ako by školy mali vyučovať rodovú problematiku a sexualitu.

The Guardian informoval, že počas protestu zatkli troch ľudí. Protestujúci mali oblečené tričká s heslom: „Nechajte naše deti na pokoji.“

(652) Violence breaks out at LA school over gay pride month recognition - YouTube

Česká polícia na nohách! Vedúci detského klubu desiatky rokov znásilňoval chlapcov aj dievčatá
Obzvlášť závažným prípadom sa začali zaoberať českí kriminalisti z Ostravy. Muž v stredných rokoch mal desiatky rokov zneužívať svoje povolanie pri detských voľnočasových aktivitách. Spočiatku mal zneužívať chlapcov, no neskôr prišlo aj na... Čítať ďalej
14 | 06 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik