Gyimesi obhajuje Majka Spirita: Kto dnes určuje, čo robí HOAX HOAXOM?
17 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

Liberálna zelená lobby spáchala na Majkovi Spiritovi vraždu charakteru! Myslí si to poslanec parlamentu György Gyimesi a tvrdo sa speváka zastáva.

„Viete, čo je ďalší obrovitánsky hoax používaný na manipuláciu nás všetkých? Klimatická kríza!“ napísal tento týždeň na svoj instagram slovenský raper Majk Spirit. Vyhlásenie Majka Spirita vzbudilo vášne medzi klimatickými aktivistkami a aktivistami. A nie len medzi nimi. Za jeho názor ho pod čiernu zem zakopal aj mainstream. Podľa liberálnych médií totiž Majk Spirit verí dezinformáciám vo všeobecnosti!

Gyimesi má na to iný názor

"Majk Spirit je úspešný raper, ktorý sa nedávno odvážil vyjadriť svoj vlastný názor na klimatickú krízu, ktorým spochybnil jej účinky. Časť vedeckej obce a najmä liberálna zelená lobby na ňom okamžite spáchala vraždu charakteru," upozorňuje politik.

Namiesto toho, aby však sám sformuloval odborný názor na danú tému, radšej sa pýta a pravdepodobne tak urobí v mene mnohých z nás. "Akej autorite možno vlastne dôverovať? Čo robí hoax hoaxom? To, čo odporuje súčasnému stavu vedy? Keď sa o pol roka obráti názor vedeckej obce, skončí sa aj hon na čarodejnice? Čo bude s tými, ktorých už medzičasom „upálili na hranici“?"

Gyimesi pripomína, že minulý rok zažili lynč všetci, ktorí tvrdili, že vírus bol vyrobený v laboratóriu. V súčasnosti sa už aj z relevantných zdrojov objavujú informácie, že to tak mohlo byť.

"Hon na čarodejnice je stredoveký fenomén. Dnes však píšeme rok 2023. Rešpektujme teda jeden druhého, ako aj opačný názor, pretože vo svete sa deje toľko zlých vecí, no zakaždým ostať človekom je večná cnosť," uzavrel Gyimesi.

Náhoda? Kto vypovedá v neprospech Čurillovcov skončí sám v krátkej dobe s obvinením?
JUDr. Martin Ribár – advokát a predseda OZ ZA DEMOKRACIU A PRÁVNY ŠTÁT sa na sociálnej sieti pýta: Je podľa Vás „náhoda“, že každý, kto vypovedá v neprospech „našich chlapcov“ Čurillovcov skončí sám v krátkej dobe s obvinením? Názorový... Čítať ďalej
16 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik