Hovoril Nostradamus aj o súčasnej Ukrajine?
13 | 06 | 2023 I Eka Balašková

Lekára a astrológa Michela de Nostredame už niekoľko storočí svet pozná pod menom Nostradamus. Jeho do štvorverší ukryté predpovede mnohých udalostí svetového významu fascinovali ľudí od 16-teho storočia, kedy ich spísal. Predpovedal aj aktuálne dianie?

Výklad Nostradamových proroctiev z knihy Centuria je síce interpretovaný rôzne, to však jeho prívržencom nebráni predpokladať, že tam skryl aj predpovede pre aktuálne udalosti, napríklad dianie po vstupe Ruska na Ukrajinu. Pre tento rok veľké veci predpovedala aj Baba Vanga.

Nostradamova Centuria

Súbor štvorverší, ktoré by mali prepovedať množstvo udalostí, ako prírodné katastrofy, vojny, či politické dianie, bol vydaný pod názvom Centuria. Pre Nostradamových prívržencov je kniha neustálym zdrojom nových a nových proroctiev tohto Francúza.

MY NA TO UŽ NIČ NEMÁME! Slovenský vzdušný priestor budú chrániť cudzie armády
Minister obrany SR Martin Sklenár ocenil pokračujúci záujem Nemecka o bezpečnosť Slovenska, najmä iniciatívu ďalej poskytovať kapacity na posilňovanie spôsobilostí slovenských ozbrojených síl. Uviedol to v nedeľu na rokovaní so štátnou tajomníčkou... Čítať ďalej
12 | 06 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Stále aktuálny?

Podľa jasnovidcových priaznivcov práve Centuria hovorí o tom, že tento rok prinesie mnohé zmeny. Štvorveršia sú však interpretované v toľkých významoch, že ich presný význam nepozná naozaj nik. Pravdou však je, že vykladači Nostradama tvrdia, že hovoril aj o aktuálnej situácii.

Ukrajina

Konkrétne vraj ako „zverstvo“ predpovedal vstup Ruska na Ukrajinu. Ak jednu krajinu napadne druhá, nastanú prírodné katastrofy v podobe zemetrasení, dažďov a požiarov. Ak prižmúrime všetky oči, môžeme mu dať za pravdu.

Zhoduje sa s Vangou

Aj podľa Baby Vangy bude tento rok náročný. Aby toho okolo konfliktu na Ukrajine nebolo málo, podľa Baby Vangy nás čaká silná slnečná búrka, ktorá „otrasie klímou“. Niektorí Vangini vykladači hovoria o slnečnom tsunami. To by mohlo spôsobiť veľké zlyhania v technológiách. Menšie slnečné búrky nie sú ničím nezvyčajným a devastačný vplyv nemajú.

Baba Vanga: Tento rok nám dá zabrať
Od smrti Baby Vangy uplynulo takmer 30 rokov, jej stúpenci stále prinášajú „jej“ nové a nové proroctvá, zväčša o rôznych katastrofách svetového dosahu. Inak tomu nie je ani na najbližšie obdobie. Čo nás teda podľa Baby Vangy čaká ešte do konca... Čítať ďalej
10 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik