Zúrivá Remišová! Rodinu jej manžela mali napadnúť!
11 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová

Exministerka MIRRI zúri! Rodinu jej manžela mali napadnúť! Zbabelci! Kričí Veronika Remišová (Za ľudí) na sociálnej sieti a dodáva, že ani toto ju neodradí v boji za lepšie Slovensko, bez korupcie!

"Zbabelci, prestaňte si vylievať hnev na iných a už vôbec nie na rodičoch!" Píše na sociálnej sieti exministerka MIRRI, Veronika Remišová (Za ľudí).

"Dnes v noci hodil niekto do okna manželovým rodičom kameň. Na úplne normálnom, pokojnom sídlisku, kde sa nasťahovali pred 40 rokmi a doteraz nemali žiadne problémy. Preľaknutá mama v noci písala, či sme v poriadku my dvaja," vysvetľuje Remišová na sociálnej sieti.

Pre zbabelca, ako nazýva Remišová človeka, ktorý rodičom jej manžela mal hodiť kameň do okna, má odkaz!

"Odkazujem zbabelcovi zo sídliska: ak chce hádzať kamene, nech kľudne príde za mnou a vyleje si svoju frustráciu a agresivitu u mňa. Moja kancelária je verejná, v pondelok sa môže zastaviť v parlamente. Ale útočiť na starších ľudí, dôchodcov, ktorí celý život poctivo pracovali, je tá najzbabelejšia a najprimitívnejšia forma agresie!" Píše Remišová.

"A žiadne kamene mňa, ani kolegov v strane ZA ĽUDÍ neodradia od zápasu za lepšie Slovensko bez korupcie!" Dodáva politicky v závere svojho príspevku.

Či bolo v danej veci podané trestné oznámenie, z príspevku Veroniky Remišovej nie je známe. Nie je známe ani to, či išlo o úmyselný, alebo neúmyselný skutok páchateľa!

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik