Remišová a Valášek nepodporia schôdzu iniciovanú Smerom-SD, Republika áno
09 | 06 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Nezaradení poslanci Národnej rady (NR) SR Veronika Remišová zo strany Za ľudí a Tomáš Valášek z Progresívneho Slovenska nepodporia mimoriadnu schôdzu iniciovanú Smerom-SD. Naopak, poslanci okolo Milana Mazureka v hnutí Republika rokovanie podporia.

Remišová (Za ľudí) len to svoje

"Smer-SD inicioval mimoriadnu schôdzu k svojim dezinformáciám, ktoré šíri. Keby Smer-SD zvolal rokovanie mimoriadnej schôdze o nejakom užitočnom zákone na pomoc ľuďom, určite by sme uvažovali o podpore otvorenia schôdze," uviedla pre TASR strana Za ľudí, ktorej predsedníčkou je Remišová. Apeluje pritom na vyvracanie dezinformácií.

Valášek (PS) detto

"Ide o priehľadnú snahu robiť si predvolebnú kampaň založenú na dezinformáciách a strašení ľudí," skonštatovalo Progresívne Slovensko s tým, že aj preto Valášek rokovanie nepodporí.

Republika sa nebojí

Nezaradení poslanci z hnutia Republika skonštatovali, že líder Smeru-SD Robert Fico sa pridal k tomu, čo už dlhšie hovoria. "Cudzie vlády ovplyvňujú politiku na Slovenku a s podporou vybraných médií vyvolávajú napätie v spoločnosti," dodalo hnutie.

Hlas-SD sa zrejme pridá

Smer-SD chce rokovať o téme prípadného neoprávneného ovplyvňovania parlamentných volieb. Hovorí o tom v súvislosti s kampaňou NATO a rokovaním slovenských úradníkov v Bruseli. Strany OĽANO a priatelia či SaS už avizovali, že rokovanie nepodporia. Nezaradení poslanci pôsobiaci v Hlase-SD plánujú schôdzu podporiť. Sme rodina o tom ešte má diskutovať.

Jednotka zúfalosti neoliberálov - jedna Dorota
"NVOTOVÁ JE DOKONALÝ SYMBOL SLOVENSKÉHO LIBERALIZMU - HLÚPA, VULGÁRNA A PROTISLOVENSKÁ" Píše na Telegrame poslanec NR SR Ľuboš Blaha. Jeho najnovší názor na dianie v slovenskej politike prinášame v pôvodnom znení. "Zúfalstvo liberálov naberá... Čítať ďalej
08 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik