Pri tragickej nehode na Morave zahynuli SLOVÁCI: O život bojuje aj šéf Tesly Stropkov!
09 | 06 | 2023 I Ivan Mihale

Jeden z najväčších zamestnávateľov na východnom Slovensku sa tiež viezol v aute smrti

Vo štvrtok popoludní sa na Svitavsku stala tragická nehoda. Vyhasli pri nej tri životy a jedna osoba sa zranila vážne. Cesta bola v mieste nehody úplne uzavretá.

Vedenie Tesly Stropkov

Portál tvnoviny.sk najnovšie priniesol zistenie, že účastníkmi nehody boli aj Slováci. V jednom z áut sa viezlo vedenie Tesly Stropkov.

Za volantom mal sedieť predseda predstavenstva firmy, spolujazdkyňou bola jeho manželka, ktorá pri nehode zahynula. V aute sedeli aj dvaja muži, ktorí boli v minulosti vo vedení Tesly. Obaja zraneniam podľahli. Cestovať mali na oslavy Tesly Pardubice.


   

Čo sa stalo?

Nehoda sa stala smerom na tunel Hřebeč na Koclířov. Zrazili sa tri osobné vozidlá a jedno nákladné auto. „Informácie sa postupne aktualizovali, počet obetí, bohužiaľ, narástol na tri,“ prezradila pre CNN Prima News hovorkyňa českej polície Ivana Kopecká.

Ako ďalej uviedla, tak dvaja účastníci nehody sú tiež zranení a jeden bol vrtuľníkom transportovaný do nemocnice v Brne vo vážnom stave.

Ukrajinská "ochota" zistiť pôvodcu sabotáže. Už dávno sa priznali. (VIDEO)
Šéf ukrajinského ministerstva zahraničných vecí reagoval neslušne na Erdoganov nápad vyšetriť výbuch vodnej elektrárne. Ukrajinský minister zahraničných vecí Kuleba hrubo reagoval na Erdoganov nápad vyšetriť sabotáž na vodnej elektrárni... Čítať ďalej
09 | 06 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme