Pellegriniho predpoveď po zajtrajšom sneme Hlasu - bude jasno
09 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

"Keď som v roku 2020 zakladal Hlas, jednou z najdôležitejších vecí pre mňa bolo, aby sme neboli v izolácii. Na Slovensku sme už zažili, že víťaz volieb skončil v izolácii a vládu zostavili ďalšie strany." Uvádza do témy svojho najnovšieho statusu Peter Pellegrini.

"Pre mňa je dôležitý koaličný potenciál, aby sme si hneď po voľbách sadli spoločne za stôl a dohodli kompetentnú vládu. Slovensko ju v súčasnosti potrebuje ako soľ!"

Poznanie z regionálnych volieb

"Tento postup nám potvrdili regionálne voľby, v ktorých sme dokázali vyjednať koalície s dobrým programom pre daný región.

Chceme vyhrať voľby, zostaviť stabilnú vládu, ktorá vyrieši akútne problémy a zabezpečí kvalitný život všetkým ľuďom na Slovensku!" Píše v úvode volebnej kampane Peter Pellegrini.

"P. S. Viac vám o našich plánoch a PROGRAMOVÝCH PODMIENKACH PRE VSTUPU DO VLÁDY prezradím už túto sobotu na našom sneme." Sledovať ho môžete online na sieti.

Šimko sa v Bruseli zdržal hlasovania o migrantoch
Slovenský minister vnútra Ivan Šimko sa na štvrtkovom zasadnutí Rady EÚ pre spravodlivosť a vnútorné záležitosti v Luxemburgu zdržal hlasovania pri návrhu smerovania azylovej reformy Únie. Ministri návrhy napokon schválili. Šimko sa podľa vlastného... Čítať ďalej
09 | 06 | 2023 | Ivan Brožík/TA SR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme