VIDEO! Bratislava je zaplavená!
08 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová

Polícia hlási na viacerých miestach Bratislavy pre intenzívny dážď zaplavené ulice. Vodičov v tejto súvislosti vyzýva na zvýšenú opatrnosť a radí im, aby na prejazd mestom využili alternatívne trasy. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave o tom informuje na sociálnej sieti. Podľa webu Dopravného podniku Bratislava (DPB) je súčasne spomalená, respektíve prerušená aj premávka niektorých liniek MHD.

Policajti aktuálne evidujú zaplavené viaceré cestné komunikácie, neprejazdné sú Bajkalská, Prievozská, Račianska, Bajkalská ulica - výjazd na R7 od Prievozskej ulice, Vajnorská, Tomašikova a Malokrasňanská ulica. "Račianska ulica v úseku od Peknej cesty v smere do centra mesta sa bude uzatvárať," upresnila polícia.

DPB poukázal na zatopené podjazdy na Bajkalskej ulici a časti komunikácií Vajnorská - Račianska - Drieňová - Ružinovská. Na sprejazdnenie komunikácií, ktoré boli zasiahnuté prívalovým dažďom, boli podľa podniku nasadené všetky dostupné zásahové zložky.

VIDEO:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik