Tibor Gašpar si podal Jaroslava Naďa! VTIPNE!
08 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová

AKO TO BOLO V SKUTOČNOSTI? Pýta sa Tibor Gašpar (SMER SSD), exprezident Policajného zboru. V príspevku na sociálnej sieti reaguje na fotografiu, ktorú zverejnil Jaroslav Naď, exminister obrany, odídenec z OĽaNO, aktuálne člen strany Demokrati. 

Pred pár dňami utrpel bývalý minister obrany Jaroslav Naď zranenie po páde z bicykla.

"Nevadí, na podávanie rúk v kampani sa aj tak používa pravá," napísal Jaroslva Naď na sociálnej sieti. "Stalo sa mi to pri bicyklovaní so synmi u nás v Hrubej Borši, ale predpokladám, že trollkovia už budú písať sci-fi scenáre, tak som zvedavý, ktorý bude najzaujímavejší," dodal.

FOTO: Facebook: Jaroslav Naď

AKO TO BOLO V SKUTOČNOSTI? Pýta sa Tibor Gašpar

"Pred pár dňami utrpel bývalý minister obrany Jaroslav Naď zranenie po páde z bicykla. Hamranova NAKA ihneď začala vyšetrovať, kto za týmto ohavným útokom stojí. Čurillovci vykonali vyšetrovanie a na základe výpovedí dvoch očitých svedkov, Slobodníka a Makóa, sa im podarilo graficky spracovať priebeh pádu, a objasniť tak s pomocou kajúcnikov ďalší prípad," reaguje na sociálnej sieti Gašpar.

"Neviem kto je autor, ale slovenská ľudová tvorivosť vie zlepšiť náladu, aj keď vonku prší," dodáva.

Facebook: Tibor Gašpar

 

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik