Primátor mesta Holíč sa vysmial Matovičovým tabuľkám
08 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová

Primátor mesta Holíč, Zdenko Čambal, podpredseda strany SNS sa vysmial Matovičovým tabuľkám. Mal ich podľa neho otočené naopak.

"Všetci pamätáme, ako nám Matovič neustále ukazoval výkresy s rôznymi tabuľkami. Žiaľ, pravdepodobne mal grafy otočené naopak. Namiesto vyspelých krajín upadáme k Balkánu. Bude to asi tým, že v Bulharsku zasadá v Národnom zhromaždení 240 poslancov," myslí si primátor mesta Holíč, Zdenko Čambal.

"Na rozdiel od prerastenej štátnej správy a extrémneho počtu ministrov a podpredsedov vlády v SR, leží výkonná moc vo Švajčiarsku v rukách sedemčlennej Spolkovej rady. To sa im potom budujú diaľnice. Dánsko, ktoré má zhruba toľko obyvateľov ako Slovensko, má päťkrát vyššiu priemernú mzdu. Adekvátne k svojmu ekonomickému potenciálu sa môže na rozdiel od nás aj miešať do medzinárodnej politiky," myslí si Zdenko Čambal, primátor mesta Holíč.

Na Slovensku sme podľa Čambala veľkorysí

"Dnes vláda uzná 14. národnostnú menšinu. Pre zmenu, vietnamskú. Evidujeme 18 oficiálnych vierovyznaní, aby náhodou dvaja ľudia na ulici nemali rovnaký názor. Zatiaľ čo v USA vystačia dve politické strany, Register politických strán a politických hnutí na Slovensku ich eviduje 166. Databáza neziskových organizácií má k dnešnému dňu 81 tisíc záznamov," vysvetľuje Čambala.

"Pomáhame migrantom a odídencom. Podporujeme dodávkami vojenské konflikty na cudzích územiach. Samozrejme, že nezostáva čas na budovanie potravinovej a energetickej sebestačnosti. Z krátkeho prehľadu je vidieť, kam idú peniaze a nech nám liberáli tlačia do hlavy akékoľvek kaleráby, na krytie skutočných potrieb občanov SR zostáva málo peňazí," konštatuje na sociálnej sieti Zdenko Čambala.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik