Z tohto odpadnete! Večne problémová osoba vstupuje k Demokratom
07 | 06 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Do mimoparlamentnej strany Demokrati vstupuje “umelkyňa” a studnica naozaj hlbokých myšlienok Dorota Nvotová. V minulosti šokovala napríklad vyhlásením, že tvrdé drogy by bolo potrebné zlegalizovať, alebo priala ľuďom aby pokapali. Na stredajšej tlačovej konferencii o tom informoval predseda strany Eduard Heger. Kam to tí demokrati dotiahnu?

@ALL Zdroj: FB Demokrati

Nvotová by sa chcela venovať téme menšín, Rómov aj kultúry, pretože má za sebou niekoľko projektov v týchto oblastiach. Pripomenula, že kultúra prešla počas pandémie ťažkým obdobím a stále nebolo dosť zadosťučinené všetkým umelcom a ľuďom pracujúcim v umeleckom priemysle. Dodala, že posledné roky sa venovala občianskemu aktivizmu, no to na zmenu úplne nestačí. Ako umelkyňa vidí svoje miesto v politike, chce pomôcť strane v kampani. Demokrati sú podľa nej stranou, v ktorej sa stretli pre ňu voliteľní ľudia. Ocenila expremiéra Eduarda Hegera a exministra obrany Jaroslava Naďa za ich postoje po začiatku invázie na Ukrajinu.

Rozchod s expriateľom Zuzany Čaputovej! Nvotová prezradila, či v tom bol niekto tretí
Speváčka Dorota Nvotová (37) a bývalý priateľ prezidentky Zuzany Čaputovej (47) Peter Konečný (41) sa rozišli. Ich vzťah, ktorý sa prevalil v polovici júna, tak skončil po troch mesiacoch, informuje portál Blesk. Čítať ďalej
26 | 09 | 2020 | Timotej Dudka

V minulosti sa dostala do sporu s "neočkovanými", keď im želala aby pokapali

Táto osoba v minulosti popísala na sociálnych sieťach rôzne trápne statusy. Medzi inými aj „Ojebali nás. Nás očkovaných, ohľaduplných, zodpovedných. Dalo sa to, samozrejme čakať. Neočkovali sme sa preto, aby sme boli odmeňovaní. Očkovali sme sa, aby sme chránili seba aj blízkych. Teraz sme to my, kto musia chrániť aj tých naozaj názorovo “ďalekých”. Oni na to dlabú, riskujú svoje životy a my ich zachraňujeme. Očakáva sa to od nás. Je to ako keď som vyrastala s o 5 rokov mladšou sestrou. Bolo jedno kto je v práve. “ Dorotka si staršia, ustúp! A tak zase ustupujeme. Pokorne čakáme, kým sa umúdria alebo pokapú. Potom môžeme ísť von žiť život, ktorý nám bol ako zodpovedným občanom sľúbený“ vyjadrila sa v minulosti speváčka.

Heger zrejme úplne "uletel"

Heger priblížil, že si na Nvotovej cení jej odvahu a vytrvalosť v boji za ochranu demokracie a spravodlivosti na Slovensku. Do politiky podľa neho vstupuje, pretože sa už nemohla pozerať na sebeckých politikov, ktorí prekrúcajú hodnoty, na ktorých stojí naša spoločnosť a demokracia a šíria v spoločnosti strach. Podpredsedníčka Demokratov Andrea Cocherová pripomenula, že Nvotová vstupuje do strany v čase, keď sú neziskové organizácie pod paľbou lživých útokov politikov. Chcú spoločne podporovať mimovládne neziskové organizácie a občiansku spoločnosť.

Prezidentkina chorobná "ponorka"
Zuzana Čaputová sa nám ideologicky "zakufrovala". Zblúdila, stratila sa. Sama v sebe a vo svojej neobmedzenej a súčasne tak pluralitne názorovo obmedzenej progresivite. Dalo by sa povedať, že ide už o chorobu - minimálne ponorkovú. Kým jej... Čítať ďalej
07 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme