Nostradovič z Trnavy
08 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Piesky i vody Egypta inšpirujú. Pod dohľadom Tutanchámona i Sfingy sa dejú zázraky na počkanie. Pyramídy aktuálne osvietili aj nášho mysliteľa z Trnavy. Michel de Nostredame bol francúzsky lekár a astrológ. Už za svojho života bol známy svojimi predpoveďami budúcnosti. Teraz mu konkuruje Igor de Trnava. Hoci iba krátkodobou veštbou - volebno/povolebnou.

Je záhadou, čo svojou aktuálnou veštbou chce povedať, či dokonca dokázať, ale berme do úvahy, že celý Egypt je dodnes jedna veľká záhada a napokon, málokto, okrem roduverných straníkov OĽaNO v minulosti pochopil to, čo Matovič už vyriekol. Teda, skôr vyziapol. V každom prípade, k nespočetným priam nadpozemským danostiam a schopnostiam Matoviča pribudla aj schopnosť veštby. Ovešať Slovensko bilbordmi o tom, že "sme dali na deti 200 eur" ešte predtým, ako o tom rokoval parlament, je proti Matovičovým "atomofkám" iba malá smiečna "diabolka" do vzduchovky.

Nostradovič veští voľby

Predpovedá ich výsledok, ktorý bol každému jasný už vo chvíli, keď musel matovič opustiť premiérsky post. Potom ministerský a napokon vládny. "Zdatnosť" Igora Matoviča je lemovaná jeho neúspechmi, ktoré on, samozrejme, ako inak, vyhlasuje za svoje víťazstvá. Zdá sa však, že morský vzduch Egypta osviežil jeho myseľ natoľko, že už konečne vidí, čo dokázal spolu s tými, ktorých nakydal do politiky na kandidátke OĽaNO. Nie, slovo "nakydal" tu naozaj nie je náhodné. Matovič precitol, došla mu konečne realita a pustil do gatí. Vydesene predpovedá výsledok jeho vlastného spôsobu vedenia politiky na Slovensku prevažne ľuďmi, nenávidiacimi Slovensko, Slovákov a všetkých okrem seba. Zrazu ho však desí osud Slovenska. Možno napokon aj ten jeho "dofčový" let do Egypta stál za to. Pochopil. Konečne. na jeho tri roky dlhé vedie je to výkon.

"Tí, ktorí to dajú a chcú ísť spolu"

Historický Matovičov výrok. Ani zmienka o mafiánoch a korupčníkoch, to chce vybubnovať. Má strach? Tuší, čo sa s ním, s jeho partajníkmi a najmä s jeho egom udeje po septembri? Po jeho ďalšom páde? Ostáva mu už len - v tom pre neho najlepšom scenári - pozícia bezvýznamného parlamentného opozičného vrieskača spoza kecpultu, kým mu zas nejaká poslanecká kolegyňa netrestne jednu "po chrápe". Alebo liečebný špecializovaný ústav. Igor veští povolebnej národnej koalícii až 52 percent hlasov v parlamente a to som odrátal ním prirátaných sedem percent s kýmkoľvek a prečokoľvek kolaburujúcich Kollárovcov. Sám sebe dáva opozičných desať a progresívnym dvanásť percent - myslím, že to preháňa, ale veštby sú veštby - za ne vás nikto nebude brať na zodpovednosť. Trendy skôr ukazujú, že na poslancov bude pokrikovať akurát tak zo schodov pred parlamentom. Ale "o tom potom".

Priam kúzelne označil Matovič nedemokratičnosť ostatných strán - úvodzovkami "demokratické"

Zaradil tam všetok ten politický planktón, vrátane odídencov od neho, tých s rebríčkovou mozgovou sústavou. Vlastne, tiež odvolaných skrachovancov.

Nostradovič predpovedá Slovensku cestu do pekla, ale zmýlil si zjavne sever s juhom. Ten, kto raz už v pekle je, môže z neho iba von. Mysliteľsky veštec dodáva, že "ale pre hlupákov je najväčší nepriateľ ten, ktorý sa jediný mafie roky nebál a dokázal ju poraziť. Je o 5 minút 12. BUDÍČEK !!!" Igor, budíček, idú voľby!!!! Ako veštíš, zjavne posledné. No, niečo na tom pravdy je. Posledné pre Teba. Dúfam. A verím, že nielen ja.

P.S.

Druhý Murphyho zákon: „Ak existuje nejaký spôsob, ako niečo urobiť nesprávne, tak ho nájdem.“

Argumenty primitívov
„Putinov agent“, „koľko ste zobrali od Putina“, „Rusko vás dobre platí“ a podobné exkrementy prázdnych dutín lebečných zo strany slovenských politikov, ale aj novinárov hlavného prúdu, moderátoriek zacyklovaných v slove konšpirácia a dezinformátor... Čítať ďalej
06 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik