Muža,ktorý sa na sociálnej sieti vyhrážal prezidentke, zadržali v Trnave
07 | 06 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Viackrát súdne trestaného 50-ročného muža z okresu Pezinok, ktorý sa na videu vulgárne vyhrážal smrťou prezidentke Zuzane Čaputovej, poslancovi NR SR a ich rodinám, zadržala polícia v Trnave uplynulý utorok podvečer v staničnom parku.

Je podozrivý z trestného činu nebezpečného vyhrážania. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

Video v trvaní troch minút sa šírilo na sociálnej sieti. Polícia muža stotožnila, pri zadržaní mu namerali 0,5 promile alkoholu. "Upozorňujeme užívateľov sociálnych sietí, že aj v online svete ste rovnako trestnoprávne zodpovední za to, aké informácie zdieľate, zverejňujete a dávate na svoje profily. Polícia vie aj napriek zdanlivej anonymite vo virtuálnom svete osobu stotožniť a obviniť z trestného činu," uvádza polícia.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik