Evolúcia Demokratov - od konzervatívcov k ..., no, k Dorote
07 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

K Dorote a nielen k nej. Myslel som si, že absolútny svojrázny ženský „fenomén“ v slovenskej politike doviedla do totálnej „dokonalosti“ Mária Kolíková a Veronika Remišová. Mýlil som sa. To tu ešte nebola Dorota Nvotová. Maršál Naď dostal tvrdý úder. Nvotová jeho myšlienkovú chudokrvnosť, kompenzovanú primitívnou agresívnosťou zatieni priam dokonale. Hurá Za vyrehotané Slovensko!

Nemôžem si nespomenúť na legendárnu filmovú komédiu „Ešte väčší blbec, než sme dúfali“. Čo bolo o slovenskej politike ešte nedávno, napriek všetkému, čo predvádza, nepredstaviteľné, stalo sa, Demokrati prekonali bájny Rubikon. Iba ak by do strany prijali aj tú, no, pamätáte sa, čo verejne na sieťach ocikávala Korán s tým, že tak vymaže z povrchu ľudstva všetkých islamistov. Viem, že tú po čase zavreli, ale neviem či nie najskôr do basy a následne do blázinca. Alebo naopak? Veronika je v porovnaní s Dorotou priam mysliteľka. na Nobelovu cenu. A Naď zas svätec mierotvorca, hoci v neodmysliteľnej bojovej výstroji a výzbroji. Svätý Jaro. Nástojčivo sa mi vracajú spomienky na kedysi jediného rytiera spravodlivosti Jana Ľuptáka, blahej pamäti. Aj to však Hegerovci povyšujú, ako sa ukazuje, na ich stranícky štandard.

Dám si na rańajky svoj skalp s cibuľkou na masti, ak je toto ešte konzervativizmus

Stačí si nahodiť do ktoréhokoľvek vyhľadávača slovo Nvotová a rad za radom vyhodí titulky ako: Dorotu Nvotovú so synom z košickej fontány ťahali policajti. Nvotová: Drogy legalizujte, znížite kriminalitu! Dorota Nvotová priznáva sklony k závislostiam: Nálepka feťáčky mi berie prácu! Dcéra Šiškovej Nvotová dostala stopku na festivaly! Po**ali sa, zúri teraz. A jeden z najnovších? Tu je: Heger je už poriadne zúfalý. Jeho novou posilou je Dorota Nvotová. Edo to fakt asi musel s vodkou prehnať. Alebo ho zrazil autobus. Toto nemôže byť predsa ani v tom najhoršom sne!

Kam sa na konzervatívnych Hegerovcov hrabú liberáli Sulíkovci

Saskári tu jemne roky naznačujú, že by sa s tými „mäkkými“ drogami malo niečo robiť a že taká „maryška“ nie je to najväčšie zlo, v čom, mimochodom, majú asi v rámci slovenských pomerov pravdu. Veď tu sa v mainstreame a na sieťach denne prezentujú desiatky, ak nie stovky nielen zhulených, ale aj iných ziel. A Nvotová so svojim program legalizácie tvrdých drog rovno šup, k Hegerovi a spol. Už vidím, ako Edo v parlamente podáva takýto legislatívny návrh. Už vidím, ako militarista Jaro reaguje na reči zarytej pacifistky. Toto bude aj na Kolíkovú priveľa. A Šeliga hádam vyhlási novú iniciatívu - Za abstinujúce Slovensko - tentoraz. Bože môj, Igor, čo si to spravil so slovenskou politikou cez ľudí, ktorých si do nej nakydal! Ozaj a čo tak Černák v rámci prolife krídla v demokratoch? Nechcú ho? A prečo nie? Inak, Dorota to má už teraz v hlave naozaj dokonale rozhádzané s jej výrokmi o tom, že chce v politike chrániť Čaputovú pred nenávistnými útokmi. Nedarilo by sa jej lepšie v týchto snahách u progresívnych Šimečkovcov? A prečo si pod rúškom avizovaného boja proti konšpirátorom a dezinformátorom rovno nezaložila vlastnú stranu spolu s Dibákovou?

Demokrati prekonali všetky limity

Po ozname, že Dorota Nvotová vstúpila do ich strany, majú už len jedinú možnosť. Za peniaze, ktoré plánovali ťahať predvolebnú kampaň, by Jaro Naď mal radšej nakúpiť praky a možno aj vzduchovky a poslať to Zelenskému na Ukrajinu. Po kuriérovi z prezidentského paláca. Urobili by lepšie, ako ich vyhodiť rovno do smetí povolebných výsledkov. A taktiež som presvedčený, že Heger dal definitívnu bodku za nádejami o spájaní sa „malých“. K strane s členkou Dorotou Nvotovou sa môžu pridať už akurát iba tak chovanci lečebných odvykacích ústavov.

Bravó Edo!

P.S.

„Nedostatok rozumu je vždy viac než vykompenzovaný silne vyvinutým morálnym bankrotom.“ —  Woody Allen americký scenárista, režisér, herec, komik, spisovateľ, dramatik a hudobník.

Prezidentkina chorobná "ponorka"
Zuzana Čaputová sa nám ideologicky "zakufrovala". Zblúdila, stratila sa. Sama v sebe a vo svojej neobmedzenej a súčasne tak pluralitne názorovo obmedzenej progresivite. Dalo by sa povedať, že ide už o chorobu - minimálne ponorkovú. Kým jej... Čítať ďalej
07 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme