Protislovenské militaristické hlasovanie Šimečku v Europarlamente
06 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Slovenský volič veľa informácií o hlasovaní v Európskom parlamente (EP) nedostáva. Pravidelne o ňom informuje Milan Uhrík, Miroslav Radočovský či Monika Beňová. Tí sú však mainstreamom blokovaní. Tak si pre zaujímavosť prečítajte, aký "skrytý" militarista je slovenský progresívny podpredseda Európskeho parlamentu Michal Šimečka, stranícky súdruh našej hlavy štátu.

"Ja teda chápem, že za 4 roky v prezidentskom paláci nemohla p.prezidentka získať politické skúsenosti, ktoré by jej pomohli pochopiť, že ako prezidentka SR má svoju krajinu obhajovať a nie ju kritizovať. Ale áno, má pravdu, krajina, teda spoločnosť je rozdelená a je tu naozaj kritická situácia." Odráža sa od hanlivého rozhovoru prezidentky na adresu Slovákov pre časopis Politico europoslankyňa Monika Beňová na sociálnej sieti.

Najskôr známe fakty

"Sposobila ju ( tú rozdelenosť spoločnosti a kritickú situáciu - pozn. red. HD) aj p.prezidentka, minimálne tým, že súhlasila po páde vlády v minulom roku, že predčasné voby budú až v septembri, že poverila E. Hegera “vládnuť” a byť predsedom vlády, ministrom zdravotníctva a ministrom financií v jednej osobe a zároveň už viedla rozhovory so súčasným povereným premiérom Odórom a jej vlastnej vláde. Videla, že vládna koalícia v akomkoľvek “zložení” nebola schopná politicky ani odborne viesť krajinu a previesť ju cez ťažké obdobia. Lebo pardón teda, ale covid nebol LEN na Slovensku ani inflácia ani energetická kríza. Boli všade." Konštatuje Monika Beňová.

O čom vám nikto z nich nepovie

"Vo štvrtok EP schválil Amunition act( je to pracovný názov)ktorý dáva členským štátom možnosť, financovať výrobu zbraní aj z kohézneho fondu či Plánu obnovy." Informuje europoslankyňa Beňová.

Pripomienka HD

Takže zabudnite pri tejto moci na nové nemocnice, nové škôlky, obnovu škôl, komunikácií. Peniaze na to určené pôjdu na zbrane a muníciu pre Ukrajinu!

Dodatok moniky Beňovej - veľmi podstatný:

"O tomto hlasovaní nevedel expert na zahraničnú politiku PS T. Valášek. Može sa opýtať p.predsedu M. Šimečku, ktorý hlasoval proti nášmu návrhu, že kohézne fondy ani Plán obnovy nemožno používať na výrobu munície.

Takto teda vyzerá politika expodpredsedníčky PS a súčasnej p.prezidentky Z. Čaputovej a experta na zahraničnú politiku T. Valáška.

Takto hlboko klesli." Konštatuje Monika Beňová.

Takmer 22 miliónov pre Sorosovu nadáciu! Tak z tohto odpadol aj Miro Heredoš (VIDEO)
Aktivistu Mira Heredoša pri jeho aktivitách nezaskočí len tak hocičo. V pondelok, 5. júna však dostal informáciu o zmluve Ministerstva práce sociálnych vecí a rodiny, ktorému aktuálne šéfuje Soňa Gaborčáková, nominovaná Zuzanou Čaputovou. Heredoš... Čítať ďalej
06 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik