Orgie koncentrovanej sprostosti alebo traumy Ficofóbov
05 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Upršané ráno, na plánovanú robotu vonku so zbíjačkou to nevyzerá. Tak aspoň rýchla prehliadka novín a informácií v nich. A ešte nejakých archívnych relácií, na ktoré nebol čas v ich premiére. Prvý dojem - orgie. V staroveku išlo o obrady konané vo vzrušení, je to tiež výraz dnes chápaný často iba ako iný pojem pre skupinový sex, môže však ísť aj o neviazanú sexuálnu praktiku.

Relácia z archívu istej komerčnej televízie - po tretej sekunde vypadáva "moderátorke" z huby slovo dezinformácia. Z verejnoprávneho média za riekou Moravou, ešte donedávna pozerateľného, zas slovenská tínedžerka v kostýme redaktorky rozoberá tému konšpirácie. Mainstream sa zbláznil, podľahol davovému psychotickému šialenstvu. Kedysi dávno vychádzajúci časopis Bosorka bol obsahovo proti tomu, čo dnes ponúkajú samozvané médiá takzvaného hlavného prúdu, univerzitným časopisom z Oxfordu.

Stupídne bláboly a zúfalstvo "intelektu"

Vlajková loď slovenského mainstreamu informuje o tom, že dnes večer budú jej kapitáni - "hviezdni komentátori" "debatovať o tom, čo znamená posledný prieskum Focusu pre blížiace sa voľby, prečo je Robert Fico ohrozením demokracie alebo ako je možné, že ľudia veria, že na eurobankovkách je diabol." Áno, to je doslovný citát.  Moderuje to večne zdutá a nikdy sa neusmejúca osôbka, ktorá má v republike výpisy z trestných spisov vždy ako prvá, ešte skôr ako tí, ktorých sa týkajú. Medzi hosťami do diskusie sú menovaní aj niekdajší autori kedysi čitateľného Respektu. Až takto hlboko klesli. Ako máme brať vážne informácie od tých, ktorí rozoberajú, či na eurobankovkách je, alebo nie je diabol a tému dávajú do jednej vety s voľbami a predsedom najsilnejšej opozičnej strany? Kam ešte môže profesionálne upadnúť mainstream, keď sa prezentuje týmto a dokonca na "TO!" predáva aj vstupenky?

Zhovadilosti vo výbere hostí do diskusií

To, že médiá dávajú na obraz (samozrejme, žiaľ, aj zvuk) indivíduá typu Naď, Remišová, Krupa, Šipoš je iba dôkazom hodnotovej biedy a novinárskej "fundovanosti" ich redakčných tímov. Preferenčne jedno až trojpercentní nímandi sa rozdrapujú ako flárky na trhu a ich jedinou ambíciou je dokázať čo najrýchlejšie a najrazantnejšie divákom, ako je možné na Slovensku robiť si z demokracie toaletný papier. Pritom socha slobody je popri nich, aspoň v ich rétorike, iba figurkou v hre človeče nehnevaj sa. Keby tento národ nepotrebovali na to, aby živil ich a ich ministrany, aby im zabezpečoval všetky politické požitky, bez váhania by ho už transportovali niekam do nejakých novodobých koncentrákov. Vôbec sa netaja tým, že im zavadziame, že sa im hnusíme - viď hlava štátu, že konšpirujeme a dezinformujeme, keď si dovolíme mať to jediné, za čo nemusíme nekresťansky platiť, a to je vlastný názor. Pritom drvivú väčšinu dezinformácií a hoaxov za posledné tri roky vypustili z huby sami, zas vrátane prezidentky.

Fóbie sú liečiteľné, aj tá "LEBOFICO"

Fóbia jeneracionálna, neadekvátna reakcia prejavujúca sa strachom, ktorá človeka zvyčajne núti, aby sa vyhýbal bežným miestam, témam, predmetom alebo situáciám. Je to strach pred vlastným strachom a stratou sebakontroly. Sú pokadení, tak ako malé dieťa po vybalení z plienok, až po chrbát. Snažia sa nám vnútiť lož, že sú takto pototo z toho, čo bude na Slovensku po septembrobvých voľbách. Pravdou fakt je, že ich strach pramení v tom, že sú si vedomí toho, čo tu za tri roky napáchali. Ako politici, tak im slúžiaci mainstream. Je to totiž obrovská masa škôd, nielen ekonomických, ale najmä morálnych. Veď - orgie ťažko možno ako také považovať za morálne. A nespravedlní to ani fakt, že ide o orgie sprostosti.

No, vysvitlo slnko, beriem zbíjačku - neveríte, ako to človeka duševne uvoľní.

SUPERKONŠPIRÁTOR Naď! Smeje sa mu už aj mainstream (VIDEO)
Superkonšpirátor Jaroslav Naď predviedol vrchol zúfalstva! Skonštatoval to publicista, politológ a komentátor verejného diania, Roman Michelko, ktorý sa pridal k mimoparlamentnej strane SNS. Vo videu sa vyjadril k poslancovi Jaroslavovi Naďovi i k... Čítať ďalej
05 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik