Veronika Remišová sa takmer zrútila! Môže zato Richard Sulík!
04 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Richard Sulík sa v klamaní v ničom neodlišuje od Roberta Fica, ktorý tiež len zneužíva nevedomosť ľudí v kompexnej problematike," píše na sociálnej sieti Facebook predsedníčka Za ľudi, Veronika Remišová.

Predseda Smeru-SD Robert Fico a predseda Sloboda a Solidarita sa stretli v nedeľnej diskusnej relácii TA3 V politike, kde bola témou aj exministerka Veronika Remišová, predsedníčka strany Za ľudí.

"Richard Sulík ma dnes v televízii označil za ministerku, ktorá bola neschopná a zodpovedná za prepadnutie eurofondov hoci doteraz neprepadlo jediné euro. Zneužíva tak neznalosť ľudí v tejto problematike a klame rovnako ako Robert Fico. Tak ešte raz a od začiatku, pán Sulík!" S výkričníkom na konci vety je takmer počuť krik Veroniky Remišovej na sociálnej sieti.

"Staré eurofondy Smer/Hlas nastavil tak, že za každú oblasť plne zodpovedajú jednotlivé ministerstvá, ktoré riadia operačné programy a vy to veľmi dobre viete," vysvetlila Veronika Remišová.

"Na ministerstve, ktoré som riadila ja neprepadlo a neprepadne ani jedno jediné euro z eurofondov, dokonca za 3 roky neprepadlo ani jediné euro v žiadnom z hlavných fondov," dodala.

A rovno sa pustila do Richarda Sulíka, predsedu strany SaS

"Ak sa pod schopnosťami rozumie prepíjanie štátnych peňazí v Dubaji, bránenie peňazí pre najväčších oligarchov a vyvážanie sa s Geissenovcami po Slovensku vo vrtuľníku finančnej skupiny, alebo zneužívanie vládneho špeciálu na dovolenku svojej dcéry, tak potvrdzujem, ste mimoriadne schopný politik!" Opäť s výkričníkom uviedla Veronika Reimšová.

"Navyše, zlyhania Richarda Sulíka na ministerstve hospodárstva sú dlhodobo známe. Jedinou jeho agendou boli jeho výlety do Dubaja, ktoré Slovensku priniesli nulovú pridanú hodnotu a sú podané trestné oznámenia za jeho šafárenie so štátnymi peniazmi," myslí si Veronika Remišová.

"Pokiaľ ide o eurofondy, dlhodobo odmietal navýšiť peniaze na eurofondovú výzvu Zelená domácnostiam, hoci prostriedky boli k dispozícii, ktorá by pomohla tisíckam domácností zvládnuť zelenú transformáciu a energetickú krízu a vyhováral sa na nedostatok administratívnych kapacít, čo je len iné slovo pre pohodlnosť," kritizovala Remišová, predsedu strany SaS, Richarda Sulíka.

"V oblasti školstva predstavitelia zamestnávateľov kritizovali, že v úvode volebného obdobia zrušil jeho minister výzvy za 150 miliónov určené na inovácie a výskum, ktoré mohli pomôcť podnikom zlepšiť konkurencieschopnosť a prepojiť výskum s priemyslom, čo je veľká škoda," neodpusitla si poznámku ani smerom k exministrovi školstva Branislavovi Gröhlingovi (SaS).

"Predvolebná kampaň sa dá viesť aj normálne a slušne, nie na spôsob Fica a jeho klamstiev," napomenula medzi riadkami Remišová Richarda Sulíka.

"Takéto klamstvá Richarda Sulíka len prispievajú k dezilúzii a frustrácii celého antificovského a protiextrémistického frontu, keďže namiesto normálnej politickej kampane SAS vedie len primitívny boj založený na podvádzaní ľudí," myslí si Veronika Remišová.

Robert Fico a Richard Sulík diskutovali! Sulík vylúčil povolebnú spoluprácu so Smerom
Predseda Smeru-SD Robert Fico a predseda Sloboda a Solidarita sa stretli v nedeľnej diskusnej relácii TA3 V politike. Strana Smer-SD nebude vo vláde, ktorej program by obsahoval vystúpenie Slovenska z Európskej únie (EÚ) a NATO. Predseda Smeru-SD... Čítať ďalej
04 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik.