Prezidentka a progresívci sa tu snažia o ovplyvnenie volieb
04 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

"PO NAŠEJ TLAČOVEJ KONFERENCII BY PREZIDENTKA MALA ZVÁŽIŤ SVOJE ZOTRVANIE VO FUNKCII. OBJEDNAŤ SI V ZAHRANIČÍ KAMPAŇ PROTI SLOVENKÁM A SLOVÁKOM MÔŽU LEN SLUHOVIA CUDZÍCH ZÁUJMOV." Zdôraznil ešte v predstihu pred oficiálnym vyjadrením na sociálnej sieti Robert Fico

Témou je rakcia na prezidentkine vyjadrenia pre probruselský web politico.eu, v ktorých neskrývala pohŕdanie názormi viac ako polovice obyvateľov Slovenska a obvinila ich z toho, že podliehajú proruskej propagande a taktiež naznačila, že takto je možné na Slovensku ovplyvniť nadchádzajúce predčasné voľby v prospech hlavných protagonistov slovenskej  opozície – SMERU – SSD, HLASU, Republiky a SNS. Celé jej vyjadrenie pre zmienený web pôsobilo doslova ako Biľakov pozývací list, tentoraz však pre NATO a pre globalistických liberálnych progresívcov z Bruselu.

Nedeľa, 4. 6. 10.00

Téma tlačovej besedy: "NATO vstupuje do kampane proti SMERu - SSD".

"Téma neznesie žiaden odklad, pretože sa čoraz viac objavujú informácie, ktoré šíria oficiálni predstavitelia Slovenskej republiky na čele s pani prezidentkou, a to, že Slovensko je ovládané ruskou propagandou."

Prezidentka a dezinformácie

Robert Fico dáva do pozornosti zvláštne a nebezpečné, ak nie protiprávne trendy oficiálnych predstaviteľov posudzovať názory, nálady, informácie a dezinformácie - teda, názory občanov, ktoré nie sú v súlade s ideológiou štátnej a bruselskej moci, ako aj USA a NATO.

"Prezidentka prakticky šíri dezinformácie" - povedal na margo jej interview pre web politico.eu Robert Fico.

Oficiálna kampaň NATO na Slovensku so súhlasom hlavy štátu

Predseda SMERU - SSD informoval o kampani NATO, ktorá má na Slovensku masírovať verejnú mienku v prospech proukrajinského myslenia s tým, že "ide o oficiálny dokument NATO".

(Zvýšiť počet Slovákov, ktorí podporujú vojenskú pomoc Ukrajine.)

Zásadná otázka

Robert Fico potvrdil, že SMER - SSD rešpektuje a potvrdzuje všetky naše záväzky voči NATO, avšak pýta sa, prečo má NATO na Slovensku priamo ovplyvňovať názory verejnej mienky a to v čase ptred voľbami. "A prečťo svoju kampaň NATO orientuje na voličov SMERU?" Predsesda Smeru konštatoval, že kampaň je doslova úmyselne časovaná k predčasným voľbám, teda septembru. "Iide o bezprecedentný zásah NATO do volebnej kampane na Slovensku." Podľa neho "to je tak vážna vec, že ak toto vyvolala prezidentka svojím plačom, tak potom, pani prezidentka - odstúpte z funkcie!"

Naštvaný Robert Fico odkazuje Zuzane Čaputovej!
Strana SMER - SSD avízuje tlačovú besedu na tému: NATO vstupuje do kampane proti SMERU - SD. Robert Fico sa pred samotnou besedou prihovára k prezidentke Zuzane Čaputovej a posiela odkaz! Tlačová konferencia predstaviteľov strany Smer-SD a... Čítať ďalej
04 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik