Harry a Meghan si zamykajú ústa
03 | 06 | 2023 I Eka Balašková

Kráľovský pár Harry a Meghan Markle sa rozhodol - pozastavujú verejné vystúpenia, rozhovory a dokumentárne filmy týkajúce sa Harryho rodiny.

Nového dokumentu, rozhovoru či knihy o vzťahu s kráľovskou rodinou sa od nich zrejme tak skoro nedočkáme, pretože si myslia, že po troch rokoch rozhovorov a „hrabania sa v minulosti“ už bolo povedané všetko. Harrymu vyšla aj kniha, ktorej názov sa dá preložiť aj ako „nadbytočný“, čo sa do určitej miery potvrdilo aj pri zasadacích poriadkoch pri niekoľkých udalostiach kráľovskej rodiny.

Všetko už tu bolo

Podľa zdrojov sa Meghan a Harry rozhodli, že už nemajú čo povedať a všetko, čo mali na duši už bolo povedané v dokumente "Harry a Meghan" a v Harryho knihe "Spare", čo sa dá preložiť aj ako „nadbytočný“, „menejcenný“. Stalo sa tak tri roky po ich odchode z Veľkej Británie.

Princezná Diana / Facebook (Lady Diana Spencer)

Už len do budúcnosti

Po tomto rozhodnutí, prestať sa „vŕtať“ v minulosti sa mienia naplno venovať budúcnosti a svojmu životu v Kalifornii.

Celé to začalo v roku 2021 rozhovorom s Oprah Winfrey, v ktorom začali odhaľovať, ako sa členovia kráľovskej rodiny správali k Meghan. Následne oznámili nakrúcanie dokumentu, v ktorom by hovorili o svojej strane príbehu.

Harry vydal aj knihu „Spare“, v ktorej hovoril o svojej rodine a detstve a je zaujímavé, že Buckinghamský palác na to nikdy nereagoval, no pravidelne pokračujú v organizovaných akciách a návštevách ako zvyčajne.

Korunovácia kráľa: Dianin syn príde. Chýbať bude iná žena
Termín korunovácie kráľa Karola III. sa blíži a britskú verejnosť stále viac zamestnávala otázka, či sa udalosti, naplánovanej na 6. mája zúčastní aj princ Harry s manželkou Meghan. V stredu 12.4. informovali, že korunovácie sa zúčastní len... Čítať ďalej
14 | 04 | 2023 | Eka Balašková

Naozaj menejcenný?

Na pohrebe zosnulej kráľovnej Kate Middleton, princ William a ďalší členovia kráľovskej rodiny sedeli v prvom rade, princ Harry a Meghan Markle sedeli na okraji druhého radu. Podobne pri kráľovninom jubileu sedeli Harry a Meghan v druhom rade, za príslušníkmi zrejme menej významných rodov.

Práve to vyvolávalo otázky ohľadne toho, či sa pár vôbec zúčastní korunovácie Harryho otca, toho času už kráľa Karola III.

„Buckinghamský palác s potešením potvrdzuje, že vojvoda zo Sussexu sa zúčastní korunovačnej bohoslužby vo Westminsterskom opátstve. Vojvodkyňa zo Sussexu zostane v Kalifornii s princom Archiem a princeznou Lilibet,"uviedol hovorca paláca krátko pred korunováciou.

Princ Harry/ Getty Images

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik