Vypustili loveckých psov, hon sa začal
01 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Eurošľachta na poľovačke. Vznešené dámy a vznešení páni sa natiahli do predvolebných rób a oblečkov a spolu so svojimi mediálnymi pohoničmi z mainstreamu začali bujarú poľovačku na voľby. Scéna je dokonalá, chýba však dobová „fajnovosť“ a všeobecné „veselie“.

Sú v hroznej panike. Sú vydesení. Zalieva ich krvavý pot ešte predtým, ako sa dozvedia výsledky predčasných parlamentných volieb 2023 na Slovensku. Panika je hromadné zdesenie, zmätok. Panika je chaotické neusporiadané správanie, ktoré vedie k vzniku tzv. panického davu. Podľa mediálnej ponuky mainstreamu, jej podôb, plytkosti a podania, na tejto scéne už to funguje iba systémom „zachráň sa kto môžeš“. Médiá vedia vždy skôr, ako politici, že zmena práve nastáva. Niektorým politikom to nedocvakne nikdy. Polobláznom a bláznom zaručene nikdy. Z paniky vyplýva ich nenávisť, animálna pudová nenávisť.

Áno, byť úspešný „mimo“ daných mantinelov je zločin

Úspešný na Slovensku dnes môže byť iba niekto, kto je súčasťou systému. Kto je jeho súkolím. Funkčným dielcom. Každý, kto je mimo oficiálnu povolenú schému, je triedny nepriateľ. Každého treba umlčať, eliminovať, najlepšie však trvalo odstrániť. A keď nie to, tak aspoň očierniť, znemožniť, diskvalifikovať. Toto je princíp aktuálnej slovenskej demokracie. Avšak, systém je rozsiahlejší ako Slovensko. Systém je globálny. Je to nadštátny mechanizmus moci. Ide o systém, v ktorom sa nepresadzuje skúsenosť či múdrosť, prezieravosť a nebodaj slušnosť, toto je mocenský boj. Tu ide o to, kto sa môže stať diktátorom a diktovať, kto chce diktátorovi slúžiť, potiaľ je to všetko demokratické a tak veľmi „európske“ a pokrokové, alebo tiež o to, koľkí si ešte trúfnu vzdorovať a zastávať vlastné názory, ponúkať vlastné riešenia a predstavovať vlastné pohľady na život a jeho súvislosti. Tie sú však hneď označkované ako Putinovské a konšpiračné.

Mať iný, ako mocou a médiami tolerovaný a pretláčaný názor rovná sa nebyť človekom

Pritom však tí, ktorí najnovšie hovoria o povolebných hrozbách, napĺňajú tie hrozby v praxi už teraz. A nielen teraz, najmenej od marca 2020. Bezprecedentné lži ako politický demokratický argument? Ideologická masáž namiesto spravodajského informovania? Prejavy ako z čias Gottwalda, iba tak nejak s náhle vymenenými pozíciami súdruhov a imperialistov? Na Slovensku zúri progresívny triedny boj.Ide o boj na život a na smrť medzi spoločenskými triedami, ktorých záujmy sú nezlučiteľné alebo si navzájom odporujú. Teória triedneho boja sa zvyčajne spája s komunistickou tézou, že v kapitalistickej priemyselnej spoločnosti nevyhnutne nastáva konflikt medzi proletariátom (čiže robotníckou triedou, ktorá svojou prácou zabezpečuje výrobu tovaru a za túto prácu dostáva mzdu) a buržoáziou, t. j. strednou a vyššou triedou vlastníkov kapitálu, teda výrobných prostriedkov, ktorých využívanie na výrobu tovaru jej prináša zisk. Mimochodom, nie náhodou teóriu triedneho boja do súčasnej slovenskej politicko-mediálnej praxe prinavrátili práve marxisti, dnes premenovaní na progresívnych.

Mainstreamom by sa mali zaoberať štátne orgány

Povedal včera Robert Fico a vie, prečo to povedal. Vyzval nás, aby sme boli „pripravení na prasačiny na dennej báze, sme totiž v ohrození demokracie“. Každý týždeň prichádzajú s nejakou idiotinou, nelogickou, nereálnou, nezmyselnou. S nejakou tupou odpornou lžou. Nehanbia sa za ňu ani politici, ani novinári. Naopak, na vlastné klamstvá sú namyslení ako opice na banán, ktorý práve niekde šlohli.

Teraz si vyrazili na predvolebnú poľovačku a pália po všetkom, čo sa hýbe iným smerom, ako oni. Svorky mediálnych psov nadháňajú lovnú zver. To všetko namiesto inventúry zločinov, ktoré napáchala vláda od roku 2020“ - citát Robert Fico. Chcú sa nás zbaviť. Pochopili, že bez toho, aby sa nás zbavili, svoju diktatúru neupevnia, naopak, o ňu prídu.

TAK TOTO JE TÁ DEMOKRACIA? Takýto škandál ešte Slovensko NEZAŽILO!
Škandalózne odhalenie! Vláda chce v spolupráci s NATO likvidovať slovenskú opozíciu. Upozorňuje na to podpredseda Smeru Ľuboš Blaha. Odvoláva sa na na intervenciu slovenských úradníkov a mimovládok v EÚ a NATO, ktorým tečie na Slovensku do topánok.... Čítať ďalej
01 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik