Matovičovo parlamentné Waterloo
30 | 05 | 2023 I Ivan Brožík/TASR

Mimoriadna schôdza Národnej rady (NR) SR k balíku nedorokovaných zákonov nebude. Poslanci ani v utorok dopoludnia neboli uznášaniaschopní. O legislatívnych návrhoch by sa tak malo rokovať na ďalšej riadnej schôdzi, ktorá sa má začať 13. júna.

Podľa TA SR - Obyčajní ľudia sa chceli na mimoriadnom rokovaní venovať nedorokovaným svojim a vládnym návrhom z májovej schôdze, ktorá sa skončila pred hlasovaním o nich. Pôvodne iniciovalo hnutie rokovanie o všetkých neprerokovaných bodoch z mája. Po kritike niektorých strán návrh stiahli a predložili nový program.

Byty, ktoré Bašternák previedol na rodičov, musia ísť do konkurzu
Ladislav Bašternák je známy daňový podvodník, ktorý sa prezentoval aj tým, že majetok prepísal na svojich najbližších, čím sa chcel vyhnúť tomu, aby oň prišiel. Súd dnes rozhodol vo veci troch bytov. Na Bašternáka podal žalobu štát, pretože svojim... Čítať ďalej
30 | 05 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik