Hlas ľudu: Iliev sa utopil vo vlastných s-ačkách
30 | 05 | 2023 I Mária Škultétyová

Ešte si pamätáme vraždu dvoch gejov pri Teplárni. Aj na reakciu médií a verejnosti si mnohí spomenieme. Aj na to, ako sa niektoré známe tváre priznávali k svojej inakosti. Ešte dlho potom bola v médiách na programe dňa dúhová téma. Až sa to stalo predmetom kritiky. Lebo čoho je moc, toho je príliš.

K sexuálnej inakosti sa po tejto tragickej udalosti priznal aj moderátor TA3 Rastislav Iliev. Koľko slov o nenávisti vychrlil, koľko toho nahovoril o tolerancii k LGBTI! Človek by čakal, že po tom všetkom bude prekypovať láskou a znášanlivosťou k inakosti vôbec. Teda nielen k tej sexuálnej, ale aj k ľuďom s inakším názorom na politiku. Lebo aj odlišné politické názory vedú k nenávisti a zabíjaniu.

Nestalo sa - opak je pravdou. Keď sledujeme politické relácie, ktoré moderuje, je nám jasné, že iné názory, ako sú jeho, sú škodlivé, vyvolávajú v spoločnosti nenávisť, ktorá narastá. Ako najväčší hulvát sa správal k Andrejovi Dankovi, len preto, že túto nedeľu V politike prezentoval vlastné názory. Tie sa nezhodovali s tým, čo si myslí Iliev a čo nám tu šíria médiá hlavného prúdu. Neustále skákanie do reči, urážky, ktoré prechádzali až do osobnej roviny, nemajú miesto v práci moderátora.

Andrej Danko dostal u mňa palec hore. Ale na druhej strane musím povedať, že nesúhlasím s tým, ako sa vyjadril na adresu Rasťa Ilieva. Že ho uznával ako odborníka, dobrého novinára. Ja hovorím, že Iliev do takejto relácie nepatrí, je arogantný a drzý.  K Dankovi sa správal ako najväčší hulvát, až sa potopil do vlastných s-ačiek. Ťažko sa to počúvalo. A keby slová naozaj zabíjali, tak v priamom prenose by sme videli vraždu z nenávisti.

Farkašovský: TA3 – horšia ako severokórejská televízia
Na absurditu, že si moderátori spravodajskej televízie TA3 vo vysielaní šíria vlastné bludy, sme si už pomaly zvykli. Hoci, len tak mimochodom sa pýtam – čo na to Rada pre mediálne služby? Dlhoročný moderátor a politik Karol Farkašovský (SNS) takto... Čítať ďalej
29 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik