Ja som Macko. Ja viem VŠETKO!
30 | 05 | 2023 I Eka Balašková

Generál Pavel Macko tvrdí, že spravodajské zdroje o ktorých hovoril exminister Jaroslav Naď nemá k dispozícii. Napriek tomu presne vie, čo, kde a ako sa deje.

Macko vlastne len reaguje na to, čo počul v nedeľnej diskusii Na telo, v ktorej sa stretli Jaroslav Naď (Demokrati) a Robert Kaliňák (Smer-SSD). Konštatuje síce, že nemá prístup k spravodajským zdrojom, no veľmi dobre vie, kto je ruským trójskym koňom, ktorý má rozbiť EÚ a NATO. V podstate v rovnakom tóne sa niesli aj slová Jaroslava Naďa. Macko tiež nechápe, že sa Slovensko nevie vysporiadať s „gaunermi“ a „mafiou“. Ide až tak ďaleko, že radí generálnemu prokurátorovi, ako sa má správať pri výrokoch opozičného politika. Ak by ste náhodou nevedeli, aký program bude mať pán generál v tomto týždni, tak ho nájdete v rokovaniach na GLOBSEC-u.

Nemá k dispozícii spravodajské zdroje

„Aj bez nich, očividné je to, že Smer, Republika a SNS sa správajú ako trójske kone ruskej vojnovej mašinérie. Chcú nahradiť demokraciu autokraciou a nenávidia všetko západné. Slovensko sa cez Fica stáva ruskou geopolitickou pákou na rozbitie EÚ a NATO,“obáva sa Macko. Reaguje tak na hoax Demokratov, ktorý nedávno priniesol Juraj Šeliga a v nedeľnej relácii potvrdil exminister obrany Naď.

Naďovo presvedčenie

„Robert Fico pôjde za prezidenta, Peter Pellegrini za predsedu vlády a on (Andrej Danko) si zoberie predsedu parlamentu. Tak asi si nikto z nás nemyslí, že by Roberta Fica niekto zvolil v priamej voľbe za prezidenta,“ konštatuje Naď a drží sa predstavy, že Fico ako prezident bude amnestovať všetkých svojich spolupracovníkov z minulosti.

Nik neodhalí Naďovo klamstvo lepšie, ako ... SÁM NAĎ! A v priamom prenose
V nedeľnej diskusii TV Markíza Na telo bývalý minister Jaroslav Naď poprel svoju povesť vyvracača hoaxov. Nehovoriac o klamstve, v ktorom verejnosť utvrdil. Ale problém je Smer. Exminister Naď zovšadiaľ počúva o tom, ako Smer mieni zlikvidovať... Čítať ďalej
29 | 05 | 2023 | Eka Balašková

Do basy s nimi?

„Najhoršie je, že to smerácke špinenie a klamanie sa nezastaví pred ničím. Nič im nie je sväté, ani ľudský život. Je to hanba, že demokratický štát sa nevie vysporiadať s gaunermi, ktorí vládli ako mafia, "dávali dole" nepohodných a majú tú nehoráznu drzosť sa vyhrážať,“ domnieva sa v reakcii na nedeľné Na telo Macko.

Radí aj generálnej prokuratúre

„Mám nepríjemný pocit, že sme práve svedkami usvedčenia notorického klamára R. Kaliňáka v priamom prenose. GP SR by mala spozornieť a začať preverovať výroky pána Kaliňáka, či nedošlo ku konaniu podľa § 340 Trestného zákona (Neoznámenie trestného činu) a § 317 TZ (Sabotáž) zo strany neznámych osôb,“upozorňuje Macko.

O čom hovorí?

„Máme jednu historickú skúsenosť, ktorej nikto nemal záujem sa podrobne venovať a to je vstup Slovenska do Európskej únie, pretože to bola otázka reprezentácie Slovenska. Približne dve hodiny pred uzavretím volebných miestností bola účasť okolo 48 percent, potom za dve hodiny bolo 51,8 za dve hodiny. Muselo by prísť desiatky tisíc ľudí na to, aby to dobre dopadlo,“ povedal Robert Kaliňák v diskusii Na telo s tým, že sa tomu nevenoval preto, aby nebol spochybnený náš vstup do EÚ.

Svoju príslušnosť nezaprie

Na záver Macko svojim facebookovým priaznivcom poprial úspešný pracovný týždeň.

„Pre mňa v znamení aktvít na 18. ročníku GLOBSEC FORUM, kde sa okrem pasívnej účasti na vybraných podujatiach aj aktívne zapájam do rokovaní. Predovšetkým v súvislosti s mojim členstvom vo FSDC (Future SEcurity and Defence Council) sa budeme venovať viacerým aspektom odstrašovania,“  teší sa na GLOBSEC Macko.

Nik neodhalí Naďovo klamstvo lepšie, ako ... SÁM NAĎ! A v priamom prenose
V nedeľnej diskusii TV Markíza Na telo bývalý minister Jaroslav Naď poprel svoju povesť vyvracača hoaxov. Nehovoriac o klamstve, v ktorom verejnosť utvrdil. Ale problém je Smer. Exminister Naď zovšadiaľ počúva o tom, ako Smer mieni zlikvidovať... Čítať ďalej
29 | 05 | 2023 | Eka Balašková
?session=true

POTREBUJEME VAŠU POMOC

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik