Stančíkom zrejme lomcujú hormóny a označil 60 percent národa za extrémistov
28 | 05 | 2023 I Ivan Mihale

"Významný geopolitik a skúsený politický matador" 27- ročný poslanec NR SR, Andrej Stančík, ktorý z OĽaNO prestúpil k Demokratom sa opäť raz rozcítil a v zmätku označil 60% obyvateľstva za extrémistov, konšpirátorov a populistov. A tak sa skončila našliapnutá kariéra tohto sympatického mladíka. To je tak, keď slová predbehnú myseľ. Prečítajte si myšlienky testosterónom nabitého politika.

Jeho status "Neznesiteľná ľahkosť geopolitického zmätenia", kvôli autetickosti, prinášame v plnom znení (medzititulky red. HD):

Ako povedal bývalý pán minister, “hnus a humus”.

Extrémisti, konšpirátori a populisti môžu búchať šampanské. Iba 40% Slovákov si myslí, že za vojnu na Ukrajine môže Rusko.

Je to násobne horšie ako v Poľsku, ktoré má v týchto veciach úplne jasno a dokonca o dosť horšie ako v Maďarsku, kde pro-orbánovské média šíria rôzne pomýlené naratívy Orbána, ktorý nemal problém drukovať Rusku.

Tvrdiť, že za túto nezmyselnú dobyvačnú vojnu nemôže krajina, ktorá ju začala, je ako povedať, že Hitler sa v roku 1939 len bránil.

Príčinu vidí vo vymývaní mozgov

Toto je výsledok niekoľkoročného cieleného vymývania mozgov dezinformáciami, pôsobenia ruských agentov, ale hlavne populistickej demagógie rôznych Ficovcov, Mazurekovcov, Dankovcov a Pellegriniovcov. Ale aj politikov tej “lepšej” strany, ktorí spochybňovali sankcie, či zabratie Krymu.

Títo ľudia brojili proti dohode s USA, či pomoci Ukrajine. Hájenie národných záujmov ako na tureckom trhu zamenili za lacné populistické bodíky a možno aj bumážky z Kremľa.

Pravda je len jedna

Ako vláda sme vždy jasne stáli na strane EÚ, NATO a Ukrajiny. Ani sekundu sme nezaváhali a neuhli od jasnej pravdy o tom, kto je agresor a kto obeť.

Za to sme čelili vyhrážkam, vulgarizmom, bilboardom a špinavej politickej kampani.

Napriek z tomu aj teraz z tejto cesty neuhneme. Hájiť naše národné záujmy, zahranično-politickú orientáciu a členstvo v EÚ a NATO sa možno nie vždy politicky oplatí, je to ale správne a pre krajinu dôležité.

Odborník na geopolitiku

Ak stratíme náš geopolitický kompas, stratíme našu budúcnosť a za pár rokov sa môžeme prebudiť do ruskej gubernie Slovensko.

Toto nesmieme dopustiť.

Čaká nás boj, ktorý bude extrémne špinavý a ťažký, no nemôžeme ho vzdať.

Slovensko patrí do EÚ a do NATO.

Bude to TAKTO a hotovo

Slovensko nie je most, ale súčasť Západu.

A zásadným slovenským národným záujmom je slobodná, demokratická a európska Ukrajina.

Toto sú hodnoty, za ktoré sa musíme postaviť.

Europoslankyňa Christine Anderson: „Prestaňte voliť ľudí, ktorí vás zneužívajú a vysmievajú sa vám“
„Nedávajte svojim „demokraticky zvoleným“ vládam prospech z pochybností,“ vyzvala europoslankyňa Christine Anderson (AfD) obyvateľov všetkých krajín na medzinárodnom summite Covid v Európskom parlamente . „Oni si to nezaslúžia.“ Známa... Čítať ďalej
28 | 05 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik