Demokrati sú tragédi - klamú patologicky
28 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

"Kebyže rastie z klamstiev nos, tak J. Naď by bol Pinokio" Znie citát z úvodu statusu Mladých sociálnych demokratov na sociálnej sieti.

Zuzana Plevíková ďalej píše: "Dávno vieme, že strana Demokrati sú tragédi. Dnešná relácia Na telo, kde bol J. Naď nič iné nedokazuje."

Tak si ju pripomeňme

"Od začiatku začal (J. Naď - pozn. red. HD) rozprávať somariny, čo sa týka Smeru a zrušenia priamej voľby prezidentky, i keď to Smer okamžite dementoval, že to je kolosálna blbosť. 

Ešte k tomu pridal, že človek zo Smeru dostal peniaze z Ruska aby strana vyhrala voľby. Toto akože no comment..."

Až sa práši

"Demokrati na čele s E. Hegerom klamú až sa práši. Sú to patologickí klamári ako Igor Matovič.Toto sú nebezpeční ľudia pre Slovensko, lebo im nie je nič sväté..." konštatuje autorka statusu v jeho závere.

Robert Kaliňák: Neuveriteľné bláboly a predvolebný hoax Jaroslava Naďa
Najvyšší ústavní činitelia dostali zo zahraničia spravodajskú informáciu o snahe zmanipulovať voľby zo strany Ruska. V relácii Na telo TV Markíza to vyhlásil poslanec Národnej rady SR za mimoparlamentnú stranu Demokrati Jaroslav Naď, podľa ktorého... Čítať ďalej
28 | 05 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

POTREBUJEME VAŠU POMOC

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme