TRAGÉDIA! Žena padla do rokliny. Na chodníku ostali tri malé deti
27 | 05 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Pád zo Zbojníckeho chodníka vo Vrátnej doline neprežila v sobotu 38-ročná slovenská turistka. Horská záchranná služba (HZS) o tom informuje na svojej webovej stránke.

Doplnila, že podľa prvotných informácií spadla žena do rokliny a viac nereagovala. "Na turistickom chodníku ostali tri malé deti vo veku 4, 7 a 8 rokov, ktoré neskôr prevzali príslušníci polície. Na miesto okamžite smerovali pozemne záchranári HZS z oblastného strediska Malá Fatra. Zo Žiliny vyslali vrtuľník, z ktorého na chodníku postupne vysadili záchranára HZS a lekárku," uviedla HZS.

Pozemná skupina horských záchranárov vykonala v exponovanom teréne spust za pomoci lán Dyneema. "Na mieste sa ukázalo, že Slovenka utrpela zranenia nezlučiteľné so životom," dodala HZS.

ČAPUTOVÁ v prieskume POHORELA: NAJNEDÔVERYHODNEJŠIA prezidentka v strednej a východnej Európe! (FOTO)
Poslanec Národnej rady SR Tomáš Taraba (Život-NS) sa na svojom facebooku vyjadril k prieskumu, ktorý nedávno priniesol Globsec. Podľa Tarabu nameral Globsec dáta, ktoré ukazujú, že Slováci majú vlastný rozum „napriek jeho cielenému... Čítať ďalej
27 | 05 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik