Robert Fico ráno otvoril JOGURT a zistil...
27 | 05 | 2023 I Ladislav Kováčik

Predseda Smeru-SSD Robert Fico sa so svojimi sledovateľmi na Facebooku podelil o svoju nedávnu skúsenosť, keď si ráno otvoril jogurt, pričom zistil, že bol naplnený len do troch štvrtín.

Skryté zdražovanie ako hrom!,“ hnevá sa Fico. „Síce za tú istú cenu, ale podstatne menej,“ píše ďalej predseda Smeru. Ďalej politik poukazuje aj na to, že 50-gramový rožok je v skutočnosti 40-gramový a z litrového nápoja je 800 ml.

„Toto sú praktiky, ako sa vyhnúť zvyšovaniu súm na cenovkách a súčasne zdražovať. Dva roky kričíme na Matovičovu, Hegerovu, teraz aj Čaputovej vládu, aby prijali prísne regulačné opatrenia. Neurobili nič a zdražovanie je na Slovensku 2x vyššie ako priemer v EÚ zóne,“ konštatuje Fico.

Politik tiež poukazuje na to, že Čaputovej vláda odmieta predložiť do parlamentu návrh, ktorý by umožnil urýchlene prijať tri zákony proti zdražovaniu, ktoré Smer pripravil v spolupráci s potravinármi a obchodníkmi. „Jediné, čo Čaputovej vládu zaujíma, je Ukrajina,“ ukončil Fico svoje krátke stanovisko.

Robert Fico popísal, čo všetko je známe o Danielovi Lipšicovi
Robert Fico, Robert Kaliňák, Marek Para a Tibor Gašpar dnes mali v centrále strany SMER - SSD tlačovú besedu na tému prečo nebola vyšetrovaná táto verzia vraždy Kuciaka. Predseda strany Robert Fico uviedol, že všetci štyria prítomní si prešli... Čítať ďalej
25 | 05 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok

Dmitrij Medvedev: Vojna na Ukrajine môže trvať DESAŤROČIA!
Koniec vojny v nedohľadne! Bývalý ruský prezident Dmitrij Medvedev, ktorý sa pravidelne otvorene vyjadruje o vojne Kremľa na Ukrajine, v piatok uviedol, že konflikt sa bude pravdepodobne ťahať roky, informuje POLITICO. Dlhodobé striedanie prímerí... Čítať ďalej
26 | 05 | 2023 | Diana Zaťková