Medvede "nevyčíňajú" len u nás
31 | 05 | 2023 I Eka Balašková

Medvede sa „realizujú“ nie len u nás. O tom, že sú to riadni maškrtníci, sa nedávno presvedčili aj v jednej z cukrární amerického štátu Connecticut.

Bežná smena v cukrárni Taste by Spellbound v meste Avon. Zamestnanci nakladajú koláče do dodávky na rozvoz, keď sa zjavil medveď. Zamestnanci samozrejme ušli, medveď si pochutnal na peknej porcii koláčov a spokojný odkráčal nevedno kam.

Nepríjemný zážitok

„V zadnej časti nášho obchodu Avon máme nakladaciu rampu pre náš Transit. Maureen akurát končila nakládku, pozrela von a zbadala medveďa. Začala kričať, že v garáži je medveď,“popisuje situáciu majiteľka pekárne Miriam Stephensová. Zamestnankyňa podľa jej slov vbehla do prevádzky.

„Medveď potom presunul jednu z našich chladničiek pred dvere. Všetci sme boli na sekundu ohromení a nevedeli sme, čo si počať, kým Maureen držala zatvorené dvere. Ja som okamžite zavolala políciu, iná kolegyňa však nasadla vpredu do auta, prešla ku garáži a medveďa z nej „vyhnala“ klaksónom. Maureen medzitým bežala zatvoriť garáž,“ uzatvára nepríjemný zážitok Miriam s tým, že si pochutnal na 60tich košíčkoch a zničil dávku kokosového koláča.

PODOZRIVÉ ÚMRTIE? Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou začal vyšetrovať smrť Dana Heribana
V stredu 24. mája Slovensko zasiahla nečakaná smrť 43-ročného umelca Daniela Heribana. Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou uviedol, že podnet na prešetrenie nepodal nikto, no úrad sa v tomto prípade rozhodol konať ex offo. Ako sme už... Čítať ďalej
27 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

Zábery nebudú

„Ani mi nenapadlo točiť, bolo to to posledné, na čo som myslela,“napísala Maureen, podľa ktorej kým prišla policajná hliadka a zamestnanci úradu na ochranu životného prostredia, maco s plným bruchom bol preč. Zachytila už len spúšť, ktorá po ňom zostala.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik