HROZIVÝ NÁLEZ: V rieke Ondava sa našlo telo dieťaťa
27 | 05 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

V rieke Ondava sa v sobotu našlo telo dieťaťa. Pre TASR to potvrdila prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. Upozornil na to portál tvnoviny.sk.

"Polícia začala trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Okolnosti preverujeme. Obhliadajúci lekár na mieste predbežne vylúčil cudzie zavinenie," uviedla pre TASR.

Polícia minulý piatok (19. 5.) informovala, že do rieky Ondava v Stropkove malo spadnúť štvorročné miestne dievča. Tok rieky prehľadávali. Ligdayová nekomentovala, či obeťou je práve hľadané dieťa. "Totožnosť určia testy DNA," dodala.

ČAPUTOVÁ v prieskume POHORELA: NAJNEDÔVERYHODNEJŠIA prezidentka v strednej a východnej Európe! (FOTO)
Poslanec Národnej rady SR Tomáš Taraba (Život-NS) sa na svojom facebooku vyjadril k prieskumu, ktorý nedávno priniesol Globsec. Podľa Tarabu nameral Globsec dáta, ktoré ukazujú, že Slováci majú vlastný rozum „napriek jeho cielenému... Čítať ďalej
27 | 05 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik