ČAPUTOVÁ v prieskume POHORELA: NAJNEDÔVERYHODNEJŠIA prezidentka v strednej a východnej Európe! (FOTO)
27 | 05 | 2023 I Ladislav Kováčik

Poslanec Národnej rady SR Tomáš Taraba (Život-NS) sa na svojom facebooku vyjadril k prieskumu, ktorý nedávno priniesol Globsec.

Podľa Tarabu nameral Globsec dáta, ktoré ukazujú, že Slováci majú vlastný rozum „napriek jeho cielenému vymývaniu“.

Taraba pokázal napríklad na to, že podľa prieskumu sme jeden z mála štátov v Európe, kde narástlo presvedčenie, že LGBTI je „dekadentná nevedecká ideológia“. 56 percent Slovákov má podľa neho zároveň jasno v tom, že existuje len muž a žena, pričom opak si myslí 36 percent. Taraba vyjadril nad týmito 36 percentami „účinnú ľútosť“, pretože to podľa neho musí byť ťažké, nevedieť odpovedať na takúto otázku.

Taraba ďalej upozornil, že až 56 percent Slovákov považuje sankcie za neefektívne, neúčinné a chce ich čo najskôr zrušiť.

Ďalej v prieskume vyšlo, že mainstreamovým médiám u nás verí len 37 percent občanov, poukazuje Taraba.

Navyše je podľa prieskumu reálna podpora prezidentky Zuzany Čaputovej len na úrovni „smiešnych“ 38 percent, čo je podľa poslanca v rozpore s budovaním jej kultu osobnosti. „Je najnepopulárnejšia prezidentka v strednej a východnej Európe. Zaujímavé, že slovenské prieskumné agentúry to takto nevedia namerať,“ všíma si Taraba.

V rozpore s postrehom poslanca Tomáša Tarabu je napríklad aj vyznenie nadpisu článku v denníku Pravda z 29. marca tohto roku: Najdôveryhodnejším politikom zostáva Čaputová, najmenej dôveryhodným Matovič“. Aj časopis Týždeň uviedol 24. apríla 2023 nadpis: Podľa prieskumu je najdôveryhodnejšou političkou Zuzana Čaputová“.

Politológ: Čaputová je prezidentka, nie chránená kvetinka
V štvrtkovej relácii Na hrane bola hosťom prezidentka SR Zuzana Čaputová. Ak by ste očakávali, že moderátorka Jana Krescanko Dibáková sa pustí do politika, ktorému ako novinárka má aj v našom mene „pozerať na prsty“ tak ste sa mýlili. Dibáková... Čítať ďalej
26 | 05 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik