... a zas je s generálom všetko inak
26 | 05 | 2023 I Milan Laca

Ukrajinská pravda: Ozbrojené sily zverejnili video so Zalužným, aby rozptýlili propagandistické lži.

Dôstojník Ozbrojených síl Ukrajiny Anatolij Štefan zverejnil video s hlavným veliteľom Ozbrojených síl Ukrajiny Valerijom Zalužným, aby potvrdil, že ruská propaganda šíri falzifikáty o jeho zdraví, napísala Ukrajinská pravda..

Má sa dobre

Štefan („Stirlitz“) na videu hovorí:  "Zlá správa pre ruských propagandistov! Valerij Fedorovyč sa cíti dobre a pokračuje v plánovaní oslobodenia ukrajinských území od ruských útočníkov! Spolu s vrchným veliteľom a len vpred k nášmu spoločnému víťazstvu", vyhlásil Štefan.

Zelenskyj sa tešil predčasne: F-16 sa na Ukrajinu tak skoro nedostanú!
Vyspelé západné bojové lietadlá sa učite nedostanú na Ukrajinu včas, aby to bolo cítiť v dlho diskutovanej jarnej ofenzíve, tvrdia USA a dodávajú, že F-16 sú skôr o „dlhodobej“ obrane. Pentagon tak schladil vyhlásenia ukrajinského prezidenta... Čítať ďalej
25 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

Nové video

Štefan vo videu zdôrazňuje, že bolo nakrútené 25. mája. Zalužnyj sa v ňom poďakoval Ukrajincom a sľúbil, že Ukrajina určite vyhrá. Kancelária prezidenta, podľa Ukrajinskej pravdy ubezpečuje, že ráno 25. mája sa Zalužnyi zúčastnil na konferenčnom hovore a komunikoval s prezidentom.

Iné správy

Ruský vojenský korešpondent Andrej Rudenko, s odvolaním sa na zdroj z vedenia ozbrojených síl Ukrajiny informoval, že Zalužnyj je v kritickom stave. Pripomenul, že generál zmizol z mediálneho priestoru 8. mája. Médiá a internet uverejňovali rôzne verzie Zalužného dlhej neprítomnosti vo verejnom priestore. Podľa niektorých z nich by sa hlavný veliteľ mohol po údajnej operácii srdca či úraze dlhodobo liečiť, alebo dokonca počas bojových akcií zomrel. Ukrajinské úrady sa k fámam oficiálne nevyjadrili, uviedli len, že s vedením Ozbrojených síl Ukrajiny je všetko v poriadku a v blízkej budúcnosti sa očakáva ohlásená protiofenzíva.

Washington posiela ZÚRIVÝ ODKAZ KYJEVU: Vyjadrili sme sa sakramentsky jasne!
Washington vyšetruje správy, že americká vojenská technika bola použitá pri nájazdoch na Rusko, uviedol v stredu predstaviteľ Bieleho domu a varoval Ukrajinu a proukrajinské sily pred použitím americkej techniky na útoky vo vnútri Ruska. Téme sa... Čítať ďalej
25 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme