Dialóg s hluchým, alebo zas argument "lebofico"
25 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

Vlády, v ktorých bol Igor Matovič (OĽANO), zrušením plného trinásteho dôchodku a zmrazením minimálnych dôchodkov "ukradli" seniorom 2,2 miliardy eur za tri a pol roka vládnutia, uviedla podľa webu teraz.sk Jednota dôchodcov Slovenska (JDS).

Jednota tvrdí, že každý senior prišiel v prepočte o 5688 eur. Matovič reagoval, že zatiaľ čo vlády Smeru-SD pomáhali dôchodcom priemerne 85 miliónmi eur ročne mimo dôchodkov, predchádzajúca vláda s účasťou OĽANO tento rok pomohla dôchodcom mimo dôchodkov vyše miliardou eur.

Matovičovci zobrali seniorom 2,2 miliardy

"Matovičove nesystémové opatrenia a atómovky ako lotéria či očkovací bonus ani zďaleka nenahradili 2,2 miliardy eur, ktoré vlády Matoviča seniorom zobrali," uviedol predseda JDS Michal Kotian. Celkový účet po započítaní všetkých opatrení, ktoré vlády s účasťou OĽANO seniorom v rámci pomoci priniesli, je mínusový vo výške 1,614 miliardy eur. "Teda mínus 1468 eur pre každého slovenského seniora," dodal Kotian.

Progresívni pyromani chcú o život hasiť spoločenskú krízu
"Tak PS predstavilo návrhy, ktorými chce zabrániť odchodu mladých zo SR, pche!" Začína svoju úvahu na sociálnej sieti Rafael Rafaj. Podľa neho - "to ako keby pyromaniak povedal, že prichádza s návrhmi proti toľkým požiarom... " Autor statusu... Čítať ďalej
24 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik