"Rusi" útočia na Rusko, zjavne však ide o ukrajinských diverzantov
22 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

Útok Rusov na Rusko? Ideme vás oslobodiť, odkazujú légie údajných prebehlíkov ľuďom v Belgorodskej oblasti. Tvrdia, že pod práporom Légie slobodného Ruska a Ruského dobrovoľníckeho korpusu (RDK) bojujú na strane Ukrajincov. Vyzvali obyvateľov pohraničných regiónov Ruskej federácie, aby sa pripravili na nadchádzajúce útoky a nekládli odpor. Účasť zradcovských Rusov oznámila aj ukrajinská rozviedka. Informuje web agentúry ČTK novinky.cz. 

Cieľom operácie má byť vytvorenie 'bezpečnostného pásu' a stoja za ním predstavitelia Légie slobodného Ruska a Ruského dobrovoľníckeho korpusu (RDK). Zúčastňujú sa ho výhradne občania Ruska,“ vyhlásil Andrij Jusov z ukrajinskej vojenskej rozviedky.

„Ruský dobrovoľnícky korpus, ktorého dobrovoľníci bojujú na strane Ukrajiny, a Légia slobodného Ruska oznámili, že oslobodili obec Kozinka v Belogorodskej oblasti. A vyzvali obyvateľov pohraničných regiónov, aby zostávali doma,“ tvrdia "ruskí bojovníci" na Telegrame.

Gubernátor hovorí o ukrajinských diverzantoch

Gubernátor Belgorodskej oblasti Vjačeslav Gladkov uviedol, že sa na území Grajvoronského okruhu pohybuje skupina diverzantov. Má podľa neho ísť o výzvednú skupinu ukrajinskej armády.

Primitívny útok na Orbána z Bruselu
Maďarsko je vraj najskorumpovanejším členským štátom Európskej únie. Viktor Orbán je vraj najskorumpovanejším politikom v Európe. To je tvrdenie, nie náhodné v čase a v geopolitike, člena rozpočtového výboru Európskeho parlamentu Daniela Freunda.... Čítať ďalej
22 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme