Krajniak zaradil Progresívcov k extrémistom
22 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

V rozhovore pre Pravdu sa bývalý minister za Sme - rodina vyjadril pomerne pozoruhodne. Na otázku "vy osobne hovoríte, že extrém je... Progresívne Slovensko. Toto tvrdenie myslíte vážne?" - odpovedal Krajniak takto:

"Vnímam na Slovensku dva názorové extrémy. ... Myslím si, že Slováci nemajú radi extrémne odchýlky od bežného stavu a tam budeme hľadať svojich partnerov." Povedal Krajniak pre Pravdu.

 

Na ďaľšiu otázku redaktora Pravdy Krajniak smerom k Progresívcom odpovedal protiotázkou

"Aké extrémne názory zastávajú?"

Krajniak doslova:

"LGBTI+ ideológia, gender ideológia, zákaz spaľovacích motorov, zdaňovanie úbohých ľudí za to, že nemajú zelenú strechu a za to, že jazdia autom. To sú komunistické šialenosti, také veci nikdy nebudeme podporovať. To sme tu mali pred tridsiatimi rokmi. Diktát, ako máme žiť, čo si máme myslieť, čo je povolené, čo je nepovolené, to sme tu mali pred tridsiatimi rokmi. To ja odmietam, rovnako som to odmietal za komunizmu pred tridsiatimi rokmi."

Povedal okrem iného v rozhovore pre Pravdu bývalý člen vlády Milan Krajniak.

Pellegrini to vytmavil mainstreamu, ktorého bežní ľudia vôbec nezaujímajú
Krátky status a niekoľkosekundové video. Ale oboje veľavravné a trefné. Peter Pellegrini povedal moderátorovi to, čo si mnohí myslíme už roky. A uverejnil to aj na sociálnej sieti. "Budete ma tu hodinu cvičiť kto s kým pôje, namiesto toho, aby vás... Čítať ďalej
22 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme