Keď sa slamka topiaceho volá konšpirácia
22 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

"Keď sa slamka topiaceho volá konšpirácia" - znie titulok, ktorým sa začína status Rafaela Rafaja na sociálnej sieti. A pokračuje takto:

"Šeliga už bol všeličo a bol všelikde, takže validita jeho „posolstiev“ vycucaných z prsta nemá skoro nijakú váhu. Najnovšie chcel zaujať liberálnou klasikou – démonizovaním „triedneho nepriateľa“. Ten je aj pre liberálnych samozvaných akože „demokratov“ vždy ten istý – proslovenský, pronárodný, konzervatívny.

Páni niekde urobili chybu

"Mladý sorošík si zmyslel, že "plán je jasný - dostať sa k moci, získať čo najviac hlasov, aby mali v parlamente deväťdesiatku, a potom Fico, Pellegrini, Danko, Uhrík a možno aj niekto ďalší zmenia ústavu tak, aby poslanci, nie ľudia, volili prezidenta," vyhlásil." Uvažuje v písmenách Rafael Rafaj.

"Slušniačikovia" bez vedomostí

 Autor statusu pokračuje: "Ako hovorím, liberálna klasika, čiže stále ten istý propagandistický manuál, vymyslený niekedy v 90.rokoch zahraničnými spravodajský mi službami na ovládnutie Slovenska.

Inak, aby bol „slušniačik“ v obraze, tak priamu voľbu prezidenta som navrhoval ešte v roku 1994, keď sa mnohým samozvaným lepšoľuďom, libtardíkom, pseudodemokratom, ľudskoprávnym aktivistom a ktovie komu o niečom takom ani len nesnívalo."

Šeligove, Leškove a Tódovej balóniky

"Takže zachovajte pokoj, šeligov balónik  nielen uletí, ale aj odletí preč ako všetky doterajšie balóniky ľudkov, ktorí žijú vo svojej bubline.

Dúfajú, že raz vypustia taký balón, že ich vynesie zas na výslnie, ale dvakrát ani Slováci do takej propagandistickej stoky nevstúpia... Jeden podrž balónik už stačil...a teraz im praskol aj ten druhý..." A prídu ďaľšie, naznačuje záverom svojho statusu na sociálnej sieti Rafael Rafaj.

Slovensko má dvoch predsedov vlády
Človek by si myslel. že prezidentka odňala dočasné poverenie už v decembri odvolanému predsedovi vlády v pondelok, 15. mája. Ale človek je zjavne omylný, alebo sa Eduard Heger vyhlásil sám za doživotného predesedu vlády Slovenskej republiky.... Čítať ďalej
22 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme