Edo, ale ste dopadli, chi-chi-chi! Čo si čakal, že predbehneš jamkatého? Ha-ha-ha, hanbi sa!
22 | 05 | 2023 I Mária Škultétyová

Prečo ten smiech? Osvietila Igora ďalšia atómofka? Možno mu len Pavlínka zvýšila vreckové. Nech to bolo, ako bolo, Igor bol pri peniazoch. On nie je taký držgroš ako Rišo -  že za štátne nech aj hlavu roztrhne. Bol pri peniazoch, tak pozval  svojich verných vriťolezov na borovičku a dve-tri pifká.

Keď Cigániková slopala v Dubaji za vlastné, prečo by on nemohol?! Čo je on menej ako Janka Penta? To len ten idiot sa ožiera za naše prachy, za prachy obyčajných ľudí. A ešte aj tým nemeckým boháčom sa pchá do... veď viete.

Hovorí sa, že najlepšia radosť je škodoradosť. Poznáte to -  keď mne zdochla koza, tebe nech dve. Je v našej povahe tešiť sa z nešťastia druhých. Najmä tých, čo nás zradili ako Edo aj so svojimi akože demokratmi. Žiadni demokrati, zradcovia sú to, odídenci ako Pelle. Edo a tí, čo s ním miništrovali, sa už do kože nezmestili, mysleli si, že sú pupkom  Slovenska. Čakali, že sa im body budú sypať ako jamkatému. No nebudú, Edo, nebudú, nemáš jamky ako ružový smerák. Včuľ chodíš od jedného k druhému jak cigánka po pýtaní. Môžeš sa hanbiť,  ponúkaš sa ako predajná žena! Nikto vás nechce, veď už aj ten kva- kva- K(v)áčer ťa opustil. A možno aj ďalší odídu skôr, ako dostanú 30. septembra výprask. Nechcete ísť naspäť? Ja vás vezmem na milosť.  Aj Veroniku beriem pod krídla. Tiež, chúďa dopadla, ako dopadla. Spohŕdali,  pohltali. Už jej  bude aj OĽaNO dobré.

Takéto myšlienkové pochody sa niekoľko dní odohrávali v Igorovej hlave. Trnavský biznisák si ich nenechal len pre seba, pri pive ich vyrozprával svojim verným vriťolezom. A spolu sa smiali, že Edo,    ale ste dopadli, ha-ha-ha! Jak sedláci u Chlumce, chi-chi-chi!

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Demokrati boli trápni aj  bez Eda
Demokrati boli trápni aj bez Eda. Čo je s ním, žeby ho už vymenili? Alebo hľadal spojencov? Odborník na politiku sa nedávno vyjadril, že kazateľ Heger sa nehodí na predsedu. Chýba mu charizma - nemá líderské schopnosti. Mali by ho vymeniť. Kto... Čítať ďalej
20 | 05 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik