Slovensko má dvoch predsedov vlády
22 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

Človek by si myslel. že prezidentka odňala dočasné poverenie už v decembri odvolanému predsedovi vlády v pondelok, 15. mája. Ale človek je zjavne omylný, alebo sa Eduard Heger vyhlásil sám za doživotného predesedu vlády Slovenskej republiky. Vyplýva to zo stále fungujúceho profilu Eduard Heger - predseda vlády SR na sociálnej sieti.

Možno nie je pani prezidentka naozaj tak dôležitá, ako si mnohí u nás myslia. Ona síce poverila vedením jej vlády už 15. mája Ľudovíta Ódora, ale Eduardovi Hegerovi to nejak ešte nedošlo, alebo mu je to šumafuk.

A tak si na statuse predsedu vlády ešte v stredu uverejňoval post ako premiér. Svieti tam aj v nedeľu, 21.05.2023:

Nuž, Edo ešte asi ešte netuší, čo sa s ním stalo... (Matovič ani Šipoš mu nepovedali)

A tak si Eduard Heger ako poslanec NR SR stále živí svoju premiérsku stránku na sieti. Nuž, verte mu. Teda, aj jemu aj tej sieti!

Poslanec SMER - SSD: TA3 ŠÍRI NEBEZPEČNÝ HOAX - KDE JE NAKA?
"Tak toto tu ešte nebolo! Heger so Šeligom a s asistenciou TA3 otvorene šíria hoax, že Smer chce, aby sa prezident volil v parlamente," píše na sociálnej sieti Telegram, poslanec NR SR za stranu SMER - SSD. Ľuboš Blaha, poslanec NR SR, za stranu... Čítať ďalej
21 | 05 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme