Chceli IBA vidieť svadbu, zasahovať musel aj vrtuľník
21 | 05 | 2023 I Gabriela Fedičová

Nešťastie, ku ktorému došlo v obci Sikenica v okrese Levice sa stalo počas pozorovania SVADBY! Štyroch dôchodcov z lavičky doslova zmietlo auto. Zasahoval aj vrtuľník.

V obci Sikenica v okrese Levice došlo dnes k zrážke dvoch osobných automobilov.

Ako informuje portál noviny.sk, v sobotu 20. mája došlo k zrážke dvoch osobných automobilov.

Tesne pred zrážkou sa v blízkosti nachádzali viaceré osoby, ktoré čakali na odvoz na miesto sobáša.

"Na lavičke pred domom práve sedela rodina, ktorá išla na svadbu. V tom čase ale odbočovalo auto z hlavnej cesty do dvora jedného z rodinných domov. Odbáčajúce vozidlo si nevšimol vodič ďalšieho auta a zrazili sa. Jedno zmietlo z lavičky troch mužov a jednu ženu.

„Ľudia zrovna na tom mieste sedeli na lavičke a zrovnal to so sebou. Utekali sme von a pani na nás kričala pomoc. Zrovna majú dnes majú svadbu,“ dodali svedkovia nehody.

Štyroch zranených svadobčanov ratovali svedkovia z okolitých domov, snažili sa im pomôcť a už zakrátko aj záchranári. 

Najťažšie zranenú ženu prevážal vrtuľník. 

„Tam sedeli na lavičke, všetkým prešlo po nohe len mamina zostala pod autom, uviedla dcéra zrazených. Zranila sa aj ďalšia žena, ktorá sedela v aute vedľa vodiča.

„Vyslaní záchranári na mieste ošetrili päť osôb. Mali rôzne typy poranení, najmä úrazy hlavy a končatín. Previezli ich do nemocníc v Nitre a v Leviciach. Boli pri ošetrení pri vedomí a komunikovali,“ uviedla hovorkyňa záchranárov Alena Krčová.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik