"Konšpirácie" bude šíriť ďalej! O vydaní Dannyho Kollara na Slovensko sa v pondelok rozhodovať nebude
20 | 05 | 2023 I Eka Balašková

Mainstream v ostatných mesiacoch starostlivo „kontroluje“ aktivity muža známeho pod menom Danny Kollar. Jeho videá majú desaťtisícové videnia a komunita na sociálnej sieti Telegram by zaplnila jedno väčšie slovenské mesto.

Dňa 22. mája sa malo konať pojednávanie, ktoré malo rozhodnúť o tom, či Kollara z Británie vydajú na Slovensko. Konanie však bolo z dosiaľ nezistených príčin preložené. Na Kollára boli vydané tri medzinárodné zatykače, čo je podľa europoslanca Milana Uhríka (Republika) medzinárodná hanba. Dôvodom zatykačov je „šírenie extrémizmu“ cez sociálne siete. Kollar je známy aj svojim postojom o možnosti manipulácie volieb.

Tri medzinárodné zatykače

Daniela Bombica, ktorý na sociálnych sieťach vystupuje ako Danny Kollar, očakáva extradičné konanie na súde v Londýne. Odtiaľ ho majú vydať na Slovensko. Portál Živé.sk na to v uplynulých dňoch upozornil Westminsterský magistrátny súd, ktorý o vydaní 41-ročného Slováka bude rozhodovať až 20. septembra.

Pôvodne sa o jeho osude malo rozhodnúť už 22. mája. V minulosti sa konanie odložilo dvakrát, v oboch prípadoch bol hlavnou príčinou nový zatykač, ktorý medzičasom na neho vydali orgány na Slovensku.

Vyjadril sa aj Uhrík

„Keď som videl titulky, že slovenská polícia vydala medzinárodný zatykač, najprv som si pomyslel, že hľadajú snáď nejakého teroristu. Alebo nejakého skorumpovaného politika či tých oligarchov na úteku, ktorých stále nevedia dostať pred súd,“ reagoval na margo tretieho zatykača na Kollara predseda hnutia Republika Milan Uhrík ešte v júli 2022. Polícia podľa neho vydala veľký medzinárodný zatykač na chlapa, ktorý natáča kritické a satirické videá z Anglicka.

„Ďalšie ukážkové politické prenasledovanie, ďalšia hanba a trapas pre celé Slovensko,“ skonštatoval  europoslanec Uhrík.

Zdroj: screenshot video | Europoslanec a šéf hnutia Republika Milan Uhrík

Milan Uhrík: Slobodu slova je potrebné chrániť pred vládnymi šialencami
Medzinárodný zatykač na Dannyho Kollára je podľa Milana Uhríka (Republika) celosvetová hanba. Polícia vydala medzinárodný zatykač na Daniela Bombicu, známeho pod prezývkou Danny Kollár dňa 28. júla 2022. K udalosti sa vyjadril aj europoslanec Milan... Čítať ďalej
31 | 07 | 2022 | Gabriela Fedičová

Nebezpečný?

Na sociálnej sieti Telegram má 55-tisíc sledovateľov a svoje názory aktívne prezentuje aj na iných sociálnych sieťach – TikTok, YouTube, alebo Instagram.

Slovenské OČTK ho chcú dostať pre obvinenia z trestného činu extrémizmu, ale aj z neoprávneného nakladania s osobnými údajmi.

Orgány činné v trestnom konaní chcú londýnskeho hoaxera dostať na Slovensko pre obvinenia z extrémistických trestných činov či neoprávneného nakladania s osobnými údajmi.

Zmanipulované voľby

Po tom, ako boli vyhlásené predčasné voľby rozšíril, že tohtoročné parlamentné voľby budú zmanipulované a v tejto súvislosti spomína spoločnosť Eset.

Rasista! To fakt?

O zatykačoch na Kollara sa dozvedela aj právnička Judita Laššáková Tá pripomenula slová Igora Matoviča, ktoré odzneli 24. septembra 2019, keď bol ešte opozičný poslanec „Neodsudzujme tieto matky, my tie deti aj na adopcie potrebujeme. Roky sa čaká na, teraz to poviem tvrdo, na biele, zdravé dieťa, ktoré je voľné na adopciu“.

„Toto nebol Danny, toto bol iný pán. Toto bol Igor Matovič ešte ako opozičný poslanec NR SR. Takto sa chcel pričiniť o to, aby ženy nechodili na potraty a aby bola možnosť nie len utajeného pôrodu, ale aj utajeného tehotenstva,“ vysvetľuje Laššáková súvislosti.

Zdroj: FB / Judita Laššáková

Judita Laššáková: Zapchávanie úst oponentom je cesta do záhuby
„Polícia vydala príkaz na zatknutie extrémistu a konšpirátora Daniela Bombica, známeho pod prezývkou Danny Kollár“. Správu v takomto znení priniesla medzi inými aj iniciatíva Mladí proti fašizmu, na sociálnej sieti Facebook. Informáciu... Čítať ďalej
31 | 07 | 2022 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik