NAKA zasahovala v rámci akcie Zubár
19 | 05 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

NAKA v rámci akcie Zubár zadržala pre drogovú činnosť desať osôb.

Národná kriminálna agentúra (NAKA) v piatok ráno zadržala desať osôb podozrivých z drogovej trestnej činnosti. Ide o akciu Zubár. Prezídium Policajného zboru o tom informovalo na sociálnej sieti.

"Policajná akcia prebiehala v rámci Bratislavského a Trnavského kraja, pričom pri vykonaných domových prehliadkach boli zaistené rôzne drogy a zbrane a iné veci pochádzajúce z trestnej činnosti," priblížila.

V súčasnosti sú podľa slov polície so zadržanými osobami vykonávané prvotné procesné úkony. "Preto nie je možné zatiaľ poskytnúť bližšie informácie," dodala.

Akciu vykonali policajti NAKA v spolupráci s policajtmi Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) Bratislava a Okresného riaditeľstva PZ Senec.

Rodiny zavraždených po vynesení rozsudku: FUJ NÁŠMU SÚDNICTVU!
Rodiny zavraždeného novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej nerozumejú verdiktu súdu v prípade ich vraždy. Súdnu sieň opustili ešte počas vyhlasovania rozsudku, ktorým Špecializovaný trestný súd (ŠTS) spod obžaloby oslobodil... Čítať ďalej
19 | 05 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik