ŠOK! V potravinách na bratislavskom sídlisku došlo ráno k EXPLÓZII (FOTO)
19 | 05 | 2023 I Diana Zaťková

Šok v ranných hodinách zažili obyvatelia bratislavskej mestskej časti Nové Mesto. V miestnych potravinách na ulici pomenovanej po vynálezcovi dynamitu došlo k explózii.  Na výbuch upozornila TV Joj.

Desiatky policajtov aktuálne zasahuje na Nobelovej ulici v Bratislave. Dôvodom je výbuch bankomatu vpotravinách. Okrem zničeného bankomatu páchatelia poškodili aj vstupné dvere do potravín, kde bolo rozbité sklo. Policajti  prehľadávajú okolie. Podľa okoloidúcich malo k explózii dôjsť v nočných hodinách.

Zdroj: screenshot TV JOJ

Ďalšia zrážka autobusu! Hlásia jedného mŕtveho a tri zranené deti
Po zrážke autobusu s autom pri Pozdišovciach hlásia jedného mŕtveho a tri zranené deti. Na ceste medzi obcami Trhovište a Pozdišovce v Michalovskom okrese sa v piatok ráno stala tragická dopravná nehoda. Operačný dôstojník Krajského riaditeľstva... Čítať ďalej
19 | 05 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik