Robert Fico: KLAMÁROM AKO NAĎ SA NEVERÍ, LEBO KLAMÁRI SA KONTROLUJÚ!
18 | 05 | 2023 I Gabriela Fedičová

Žiadne vykrúcanie sa nejakého Sulíkovho Rudolfa zo štátnych hmotných rezerv a večného klamára Naďa, ktorý celé Slovensko oklamal pri Migoch a S-300, nemôže zmeniť nič na fakte, že zásoby munície krajín východnej hranice NATO sú výrazne poddimenzované.

Vláda SR 26. 02. 2022 rozhodla o darovaní vojenského materiálu v hodnote 8,6 milióna eur zo zásob štátnych hmotných rezerv. SMER - SSD opakovane žiadal v NR SR, aby boli tieto informácie verejnosti poskytnuté, ale vždy to bolo odmietnuté vládou.

Nech pán Rudolf odpovie, čo sa stalo so 120 mm muníciou, ktorá bola v skladoch štátnych hmotných rezerv, keď minister obrany Naď potvrdil, že darovali Ukrajine 12 000 kusov 120 mm munície.

Opätovne preto vyzývame nového ministra obrany M. Sklenára, aby sa rozhodol, či bude kryť klamstvá Naďa alebo zverejní všetky informácie ohľadom:
-munície a vojenskej výzbroje, ktorá bola darovaná Ukrajine,
-v akom stave sú naše zásoby munície,
-ako je zabezpečená obranyschopnosť Slovenskej republiky.
Výhovorky typu, že sa o nás spojenci postarajú, nech si strčia za klobúk.

Keďže je Výbor NR SR pre obranu a bezpečnosť nefunkčný, ako je nefunkčná aj celá národná rada, poslanecký klub SMERu - SSD musí prevziať iniciatívu a vykonať kontrolnú činnosť. Z titulu nadradenosti NR SR vláde SR žiadame nového ministra obrany M. Sklenára o okamžité stretnutie sa s poslaneckým klubom SMERu - SSD k daným mimoriadne závažným témam.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik