Dôležitá správa Petra Pellegriniho pre mladých ľudí (VIDEO)
18 | 05 | 2023 I Eka Balaskova

Peter Pellegrini má dôležitú správu pre všetkých mladých ľudí. Cez video na sociálnej sieti sa prihovára hlavne tým voličom, ktorí sú narodení okolo prelomu storočí. So záujmom o mladú generáciu tak prichádza po tom, ako pred nedávnom podpísal memorandum s JDS.

Po tom, ako strana Hlas podpísala dohodu o spolupráci s Jednotou dôchodcov Slovenska, nemieni nič nechať na náhodu ani u veľkej skupiny prvovoličov. Tí mnohokrát vedia, čo potrebujú, no nevedia, ktorej strane môžu veriť.

Nepohodlný Harabin? Na Facebooku už jeho statusy nenájdete
Emeritný predseda Najvyššieho súdu je nežiadúci už aj na sociálnej sieti Facebook. Na najrozšírenejšej sociálnej sieti na Slovensku si jeho statusy už neprečítate. Po Čarnogurskom a Blahovi je ďalším, komu FB obmedzil slobodu prejavu. Harabin bol... Čítať ďalej
17 | 05 | 2023 | Eka Balaskova
?session=true

Práve mladí zo strany Hlas vo videu presviedčajú svojich rovesníkov o tom, že Hlas chce mať silné regióny, spravodlivosť pre všetky nie len vekové, ale aj príjmové skupiny, aby mladí nemuseli za vzdelaním a dobrou prácou odchádzať do zahraničia, ale tiež im záleží na životnom prostredí a lepšom živote na Slovensku.

„Chcem s vami spolupracovať, pretože súčasný chaos môžeme zastaviť iba spoločne,“uzatvára Peter Pellegrini.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik