NOVÁ POSILA HLASU: Dlhoročný redaktor TV JOJ Samuel Migaľ
19 | 05 | 2023 I Diana Zaťková

HLAS - sociálna demokracia predstavil novú odbornú posilu, do svojho politického tímu. Známeho a dlhoročného redaktora TV JOJ Samuela Migaľa. Informovala o tom strana Hlas vo svojom vyhlásení.

"Ide o osobnosť, ktorá sa vo svojej práci venovala po dlhé roky problémom ľudí. HLAS chce túto jeho prepojenosť s každodenným životom ľudí a mediálneho prostredia využiť na riešenia, ktoré im zlepšia život. Verím, že v našom tíme bude úspešný a jeho podnety a prácu uvidíte priamo vo výkone našej strany," uviedol Peter Pellegrini.

Vyviesť Slovensko z krízy a marazmu

Samuel Migaľ svoje rozhodnutie vstúpiť do HLASu - sociálna demokracia odôvodnil slovami, že považuje lídra HLASu za politika, ktorý dokáže vyviesť Slovensko z krízy a marazmu. "Ponúka riešenia pre ľudí a teším sa na vzájomnú spoluprácu v prospech ľudí. Chcem sa venovať zlepšeniu mediálneho priestoru a kultúry, kde mám veľa podnetných nápadov," skonštatoval Migaľ.

Líder HLASu Peter Pellegrini sa verejne prihlásil aj k výzve banskobystrickej župy, ktorá žiada zlepšenie dialógu so štátom a predvídateľnú ekonomickú politiku voči samosprávam.

"HLAS je aj hlasom regiónov. Sme najúspešnejšou stranou, ktorá uspela v regionálnych voľbách a máme pripravené riešenia pre samosprávu. Človek nemôže byť trestaný za to, kde sa narodil a preto sme sa ako strana zaviazali, že do 12 rokov vyrovnáme regionálne rozdiely," zdôraznil Peter Pellegrini.

"V týchto rozbúrených časoch ponúkame pokojnú silu, ktorá ašpiruje  na víťazstvo vo voľbách a chce zmeniť Slovensko, kde po amateroch príde skúsená vláda pracujúca pre ľudí," dodal Pellegrini.

Už raz sa k moci dostali amateri, ktorí rozvrátili štát

"Už sme raz zažili čo hnev a nespokojnosť spôsobili. K moci sa dostali amateri, ktorí rozvrátili štát. Aj dnes hrozí, že sa k moci dostanú neskúsení ľudia, ktorí nevedia riadiť štát a dúfajú, že sa premlčia až do vládnych kresiel," varoval líder HLASu. "Uvedomujeme si, že stojíme pred náročnou úlohou ponúknuť Slovensku riešenie nielen pre prítomnosť, ale aj pre budúcnosť. Preto tvoríme a ponúkame skúsený politický tím, ktorý začne pracovať, od prvého dňa po voľbách, pre Slovensko," uzavrel Pellegrini.

Šutaj Eštok: Naďove ZLATÉ KŠEFTY na ministerstve obrany
Poslanec Národnej rady SR a generálny manažér strany Hlas-SD Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) sa vo svojom facebookovom statuse vrátil k téme zákazky Ministerstva obrany SR na výstavbu kontajnerového mestečka. Predražené kontajnerové... Čítať ďalej
19 | 05 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik